Fidesz: Karácsony történelmet hamisít?

2021. december 2. 18:37
A főpolgármester a Fidesz legfontosabb gazdasági háttéremberének akarja azt a Ganspergert, akit Bajnai viszont úgy ír le, mint a régi harcostársát, akivel együtt küzdött a barikádokon.

A kormánypárt egy közleményt tett ki a Facebook-oldalukra. A közleményben Karácsony Gergely egyik egészen érdekes gondolatmenetére világít rá. Mint ahogy azt mi is megírtuk, a főpolgármester próbálja Gansperger Gyulát „a Fidesz egyik legfontosabb gazdasági háttéremberének” beállítani.

Bajnai Gordon viszont az egyik Anonymous által közreadott hangfelvételen bevallotta, hogy „a Gyula viszont régi harcostársam. Sokszor több, mint a barátság, mi együtt küzdöttünk a barikádokon. És az fontosabb.”

A Fidesz budapesti irodája ezek után tette fel a mindenkit érdeklő kérdést, miszerint 

tehát ha jól értjük, egy egyszerű logikai lépéssel eljuthatunk oda, hogy Bajnai Gordon, ex-szocialista miniszterelnök is Fideszes, a NER embere?

Ez számunkra meglepő információ, egészen új fénybe helyezi a 2010 körüli eseményeket...”.

Az alábbiakban a Fidesz Budapest kérdéseit változtatások nélkül közöljük:

„Hiába erőlködik a főpolgármester úr, már megtanultuk, hogyan szokta a baloldal meghamisítani a történelmet. Úgy látjuk, most is ez történik. Ugyanitt azt is jeleznénk, sokszor nemcsak az a fontos, ki van rajta egy képen, hanem az is, ki nincs.

Miért nem szerepel Bajnai Gordon Karácsony »tényfeltáró« tablóján, róla nem várhatunk hasonló mélyreható tanulmányt és maffia-becenevet, mint például Ganspergerről?

Továbbá azt sem értjük, miért maradtak le a baloldal körül úszkáló cápák a tablóról? Ennek nem akar a végére járni Karácsony?

Arra sem kaptunk választ, hogy vajon 2024 után szétverheti-e Barts Balázs a Városháza parkot, miután már a kampányígéretet kipipálhatták és a civileket, zöldeket megfelelően érzékenyítették?

Tele vagyunk kérdésekkel, de sajnos úgy tűnik, a baloldal mindent megtesz, hogy érdemi válaszokat ne találhassunk. Ahogy Bajnai és Gansperger sem tesz eleget a vizsgálóbizottság szíves meghívásának, úgy Karácsonynak is csak megtévesztő Facebook-posztokra futja, holott pont neki lenni érdeke, hogy tisztázza saját magát és a városvezetést a vádak alól...”

 Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tipikus. Kaletát is át akarták tolni

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés