Tisztelt Anonymus úr, kedves Antal!

2021. november 26. 11:51

Karácsony Gergely
Facebook
A további manipulációkhoz, hazug lejáratásokhoz jó emésztést kívánok Önöknek.

„Nagyra értékelem szavait, amelyek szerint segíteni kívánja a fővárosi vizsgálóbizottság munkáját, annak kiderítését, hogy általam ismeretlen NER-es figurák és Putyin-közeli, kormány által is támogatott oligarchák milyen alapon beszélnek a fővárosi vagyongazdálkodást érintő ügyekről, mi köze ennek a világszerte tapasztalt jelenséghez, hogy az orosz titkosszolgálat a maga kompromat-módszereivel igyekszik beavatkozni a választásokba.

Ha valóban segíteni kívánja a vizsgálóbizottság munkáját, Anonymus úr, Antal, azt háromféleképpen is megteheti, erre biztatnám Önt (Önöket).

1. Hozza nyilvánosságra a birtokában lévő összes hangfelvételt, teljes terjedelmében, vágatlanul. Mivel úgy tűnik, akármerre megy ez a Gansperger nevű NER-es, a Fidesz és az Orbán-család könyvelője, ott készül egy hangfelvétel, amelyben Gansperger önmagát vádolja bűncselekménnyel, lehet ilyenből még sok, rajta, elő velük, a manipulálással se kell bajlódnia, hozza nyilvánosságra mindet teljes terjedelmében.

2. Jöjjön el a vizsgálóbizottság elé,

jöhet tőlem maszkban is,

vagy szóljon a megbízóinak, úgy tervezzük majd az üléseket, hogy azok ne a kormányülések vagy a Fidesz elnökségi üléseinek napjára essenek. Igény esetén orosz tolmácsot biztosítunk.

3. Talán nem kizárt, hogy mielőtt Ön (Önök) és a lakájmédiájuk állít valamit, előtte tájékozódnak, ebben a Google elnevezésű eszköz is segítségükre lehet. Ha így tennének, tudnák, hogy a Fővárosi Önkormányzat az ingatlanértékesítéseit nyilvános pályázat alapján végzi. A kiírások sablon szerint készülnek, azokban olyan feltételek nem szerepelnek, amelyek a potenciális vevők körét leszűkítenék. A mai hangfelvételen vélhetően emlegetett ingatlanok kapcsán itt https://service-einfoszab.budapest.hu/api/dvd/165162, valamit itt tájékozódhat: https://www.bfvk.hu/.../elado-11-312-m2-es-fejlesztesi...

A hangfelvételen ugyancsak emlegetett

Rimaszombati úti ingatlan

pályázati kiírása még meg sem jelent, a kiírás ebben az esetben sem fog semmilyen korlátozó feltételt tartalmazni.

Ami pedig az általam és a városvezetés egyetlen tagja által sem ismert, sokat emlegetett Berki nevű NER-es ingatlanost illeti, nos, őt évekkel ezelőtt Tarlós István helyettesének kérésére fogadta a vagyonkezelő vezetése még az előző városvezetés idején.

A további manipulációkhoz, hazug lejáratásokhoz jó emésztést kívánok Önnek (Önöknek), kérem adja át megbízóinak, hogy ha már budapesti ügyekkel foglalkoznak, ugyan utalják már a fővárosi közösségi közlekedésnek törvény szerint járó 12 milliárd forintot a budapestiek érdekében.”

(Fotó: Karácsony Gergely főpolgármester beszél a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2021. november 24-én.MTI/MTI Fotószerkesztőség/Szigetváry Zsolt)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 208 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy tanácsadók által kimódolt-kidekázott szöveg, de nagyon gyér. Pl. A Wallis-os Ganspergert a hangfelvétel idején fideszesnek beállítani olyan, mintha Simicska még most is fideszesnek mondanák. Az ügy elhúzódása vesszőfutás a Karácsony-maffiának. Pl. miért tilos a Bajnai szál kutatása? Szóval, ez az összeeszkábált Karácsony-szöveg ezer seből vérzik. S már nyomoz a rendőrség...

Nem, nem halad a karaván. Defektet kapott a kerékvasalás.

Gondolom a Rogán.

Ideje változtatni a direktivákon. Már nem a városháza eladást kell mosdatni, hanem azt a 4 ingatlant, amit személyre szabtak a pályázati kiirásban.
Nem az eladás a probléma, az csak politikai felelősség, hanem a hivatali visszaélés, a csalás és a korupció. Ami bizonyítékokkal támasztódik éppen alá. Anonymus két nappal ezelőtti felvételeit magyarázod, ma meg már túl haladtunk ezen.

Szórakoztató az erőlködés, hogy kimosdassátok a városvezetést. Anonymus jól megforgat benneteket, még követni sem tudjátok!

Na de ki hisz neked Karácsony. Neked, aki még magának is ellentmond.

Nem láttad az anonymus videót. Úgy fejezte be, hogy jön hamarosan a 4 ingatlannal.

Gondolom van több is és várja mit lép a városvezetés.

De a csalás, a személyre szabott pályázat és korrupció ezzel biztosan bizonyítható. Szóval ne erőlködj, mert csak nevetségessé teszed magad!

Az egyik barátja mesélte, hogy Geri napok óta a halhatatlan, csodálatos Salamon Béla felvételeit nézi, a sápadtság különösen a " Ha én egyszer kinyitom a számat...." produkciónál önti el...vidámabbra akar váltani, de akkor meg Arkagyij Rajkin megy vele szemben, s mondogatja Gerinek....Most is van valami, de nem az igazi, s elmeséli Gerinek, hogy összegyűltek az állatok, hogy az oroszlán után a legerősebb a nyúl.................aminek a végén a tigris a farkával agyoncsapta a legerősebbnek kikiáltott nyulat... s Geri egyre jobban átéli a nyúl szerepét.

Nem olyan hülye ez a Geli, mint amilyennek látszik. Ő maga mondta korábban, hogy párttársai elásással fenyegetik őt és a családját is, illetve Gyurcsány is zsarolja.
Természetesen nincs se NER, se orosz titkosszolgálati szál, ezt tudja ő is, de őt most éppen zsarolják (ismét), és ha őszintén beszélne, akkor meg elásnák. És ezt a szerencsétlen barmot még sajnálni sem tudom, hiszen azt is ő maga mondta, hogy a fasznak kellett ezt elvállalnia. Aztán elvállalta újra meg újra.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés