Ismét veszített a Klubrádió a Kúrián

2021. szeptember 28. 11:52
A határozat szerint a rádió hibás pályázatot adott be, a vállalat saját tőkéjének negatív mivolta miatt nem is vehetett volna részt a pályázaton.

Helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék korábbi ítéletét a Kúria a Klubrádió ügyében – írja a Media1. A határozat szerint a rádió hibás pályázatot adott be, a vállalat saját tőkéjének negatív mivolta miatt nem is vehetett volna részt a pályázaton. 

A Kúria most körülbelül 700 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezte a Klubrádiót. Az ítélet értelmében a Médiatanács jogszerűen nyilvánította érvénytelennek a Budapest FM 92,9 MHz rádiós pályázatot, illetve zárta ki a pályázatból akkor már csak egyedüliként résztvevő rádiós társaságot.

Az ítélet jogerőssé válása után megnyílik a lehetőség, hogy a Médiatanács új pályázatot hirdessen a per tárgyát képező Budapest FM 92,9 MHz használatára.

A Klubrádió ügye a Fővárosi Törvényszéket és a Kúriát is megjárta már. A Kúria már nyáron is azt mondta: a felperes Klubrádió tévesen állította, hogy jogszerűtlenül utasították a frekvenciajogosultság meghosszabbítására vonatkozó kérelmüket

Címlapkép: MTI Fotó/ Kovács Tamás

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,a vállalat saját tőkéjének negatív mivolta miatt nem is vehetett volna részt a pályázaton,,

Így jár az a vállalkozás amelyik ,,eltőzsdézi,,a törzsvagyonát-

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés