A baloldal annyira világtalan, hogy a saját dolgaikat sem tudják intézni

2021. szeptember 20. 11:37

Pálinkás József és Márki-Zay Péter utcafóruma azért ért véget, mert kitették őket az étteremből.

2021. szeptember 20. 11:37
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Utcafórum Debrecen egyik legelegánsabb éttermében? Országszerte bosszantotta a baloldal szimpatizánsait a hír, miszerint Pálinkás József és Márki-Zay Péter utcafóruma azért ért véget, mert kitették őket az étteremből, ahol tartották. A szociálisan érzékeny, az alsó népréteg felzárkóztatását zászlajukra tűző baloldalon senkit nem zavar, hogy utcafórumnak nevezni egy drága étterembe szervezett aláírásgyűjtés inkább hasonlít a popkultúrából ismert közönségtalálkozóra.

Az étterem arra hivatkozva tessékelte ki ezt a két politikai analfabétát, hogy nem erre a célra foglalták le az asztalokat. El tudjuk képzelni, hogy Márki-Zayék foglaltak mondjuk 10 főre asztalt, majd titokban bevitték a fórumot? Ez kicsit olyan, mint ha az esküvő előtti próbavacsorát igyekezném szombatra szervezni és megjelennék 100 vendéggel és egy menyasszonnyal.

A baloldal annyira világtalan, hogy a saját dolgaikat sem tudják intézni, véletlenül sem bízhatjuk rájuk az egész országot!”

Nyitókép: MTI /Ujvári Sándor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Maraslako121
2021. szeptember 20. 19:04
RTL-en mutatták ott ült a brancs az étteremben és még csak italt sem kértek Ez a pofátlanság teteje
naftalinernő
2021. szeptember 20. 19:01
Jaaaaaj, szegények, most mi lesz velük? Azt a kb. 10 érdeklődőt az utcán láthatták vendégül, na bumm. Ez a két nímandocska sértődötten nyilatkozott az atv-ben, hogy finomabban is közölhették volna velük, hogy nemkívánatosak. Hádde kérem, ha pálinkáskenyér és agybayzay annyira bunkók voltak, hogy előre be nem jelentett kampányrendezvényt akartak tartani egy étteremben, akkor csak a megérdemelt jutalmukat kapták meg a kizavarással. Ha valaki bunkó, akkor miért csodálkozik a reakción? Ja, a balhét megint egy "munkatárssal" akarják elvitetni, aki "elfelejtett" szólni az étterem vezetőinek, hogy ott pártrendezvényt akarnak tartani. Undorító, mocskos banda ez, egyszerűen kifordul az ép érzésű ember gyomra attól a sunyiságtól, hazudozástól, amit ezek nap mint nap produkálnak. Szomorú, hogy ilyen emberek egyáltalán a politika közelébe kerülhettek.
hátakkor
2021. szeptember 20. 17:44
Ha lenne éttermem - nincs- , ezek be sem teszik a lábukat.
szürkeSzarvas
2021. szeptember 20. 14:06
A "Kossuth körösök". Vajh a talpics csöcsben pózolos Lukácsi Katalin "épp.arra járt e?" :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik