Ne tévesszen meg senkit, hogy Nagy-Britanniát „konzervatívok” vezetik

2021. szeptember 3. 12:30

Trombitás Kristóf
Facebook
Johnsonék pontosan olyan csicskák, mint egy Merkel-féle német „kereszténydemokrata”.

„A magyar-angol meccset tegnap a B-közép mellett néztem. Semmilyen rasszista rigmust sem hallottam. Ez nem zárja ki azt, hogy akadt pár huhugó, de ezek száma nemhogy tömeges, de tucatjával mérhető sem lehet. Ettől függetlenül nem kétséges, hogy a FIFA magyar vamzerei találnak majd valamit.

A BBC tudósítója azon értetlenkedett, miért ünnepeltük hosszan a válogatottunkat és miért énekeltük el közösen a Himnuszt, hiszen - mondja a tudósító - nem ezt »érdemeltük volna a viselkedésünk miatt«. No, ez a sajátosan értelmezett nyugati patriotizmus. Ezek az emberek már kezdeni sem tudnak mit a hazaszeretet gyakorlati megnyilvánulásaival. Értetlenül, idegenkedve szemlélik. Ebből sem kérünk.

Az se tévesszen meg senkit, hogy Nagy-Britanniát »konzervatívok« vezetik. Johnsonék pontosan olyan csicskák, mint egy Merkel-féle német »kereszténydemokrata«. Az egyik angol sportlap ma az alábbi címlappal jelent meg. Erre csak annyit tudok reagálni, hogy próbáljátok koituszra csábítani legősibb foglalkozást űző kedves édesanyátokat.

Az elkövetkező hónapokban minden szinten, mindenhol ez lesz. Offenzívára pedig csak offenzíva lehet a válasz. És akkor még egyszer: hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok! Szép volt, fiúk!”

 

Trombitás Kristóf eredeti, teljes bejegyzését az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés