Na, ezt hívják hazaárulásnak!

2021. augusztus 12. 10:50

Vásárhelyi Mária
Facebook
Tartok tőle, hogy [a Kormány] azért nem ad pénzt a tó revitalizálására, mert azt várja, hogy néhány év alatt a tó partján álló ingatlanok elértéktelenedjenek.

„Magyarország egyik legféltettebb természeti kincse a Velencei-tó. Jelentős része természetvédelmi terület, védett növény- és madárfajták sokasága él itt, környezete csodálatos és évszázada magyar családok tízezrei töltik itt szabadidejét nyáron. 40 milliárd forintra lenne szükség a Velencei tó megmentéséhez, de az a kormány, amely kéthavonta osztogat szét »műsoron kívül« 100 milliárdokat sportra, egyházakra, kilátókra, a haverok házához vezető utak burkolására, nem talált a bugyellárisban 40 milliárdot ennek a természeti kincsnek a megmentésére.

Én azonban azt sejtem, hogy a maffia kormánynak távlatosabb céljai vannak a Velencei tóval. Tartok tőle, hogy azért nem ad pénzt a tó revitalizálására, mert azt várja, hogy néhány év alatt a tó partján álló ingatlanok elértéktelenedjenek, a maffia-család tagjai fillérekért felvásárolják ezeket, lebontsák és ugyanúgy körbe építsék szállodákkal és lakóparkokkal, ahogyan ezt a Balatonnal teszik. És akkor majd lesz nemcsak 40, hanem 80 milliárd is a revitalizálásra. Hogy közben elpusztul a tó állat- és növényvilága, elmenekülnek a családok, akik évtizedek óta ott élnek, a tó soha többet nem lesz a #keményendolgozókisemberek hétvégi üdülőhelye – a mai kormánynak ez nem számít. NA EZT HÍVJÁK HAZAÁRULÁSNAK!!!!”

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Először azt hittem, viccel. De nem, komolyan gondolja.

Családom ingatlanjai pont miattatok értéktelenedett el számunkra. Mert elkommunizáltátok őket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés