Bayer: Ha versenyeznénk, ki kapja a legtöbb fenyegetést, dobogós lennék

2021. május 6. 7:18
A publicista a Facebookról szemezgetett pár „szívhez szólót”.

„Ha egyszer rendeznének egy versenyt hazánkban, hogy ki kapja a legtöbb fenyegetést a Facebookon, akkor biztos vagyok benne, hogy dobogós lennék” – véli Bayer Zsolt, utalva ezzel Kálmán Olga fenyegetési ügyére, hol már el is fogták a fenyegetőt. Többek között Kötter Tamás író is reagált az ügyre: szerinte Kálmán Olga futóbolondoktól retteg és teljesen jelentéktelen az egész ügy.

Bayer Zsolt rövid videójából kiderül, hogy rendszeresen kap fenyegetéseket, hihetetlen gyűlölet árad felé, kivégzést emlegetnek a hozzászólásokban. Az újságíró hozzátette: „Összeválogattam néhányat, kedveset, szívhez szólót. Akit ismernek az országban, azt támadni is fogják.”

Kép forrása: Bayer Zsolt hivatalos Facebook-oldala

 

Összesen 139 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem tudom, hol élsz, és miket olvasol, de ha csak 2018-ig megyünk vissza, akkor az O1G alapú politizálást, a viták helyett alkalmazott személyeskedést minek neveznéd? Mikor hallottál kormánypárti politikusoktól olyan színvonalú fröcsögést, amiket ellenzéki képviselők adnak elő a parlamentben?

Nektek nem tűnik fel, hogy nincs jobb- és baloldali bíró?
Mint ahogyan nincs baloldali lopás meg jobboldali lopás sincs.

Vannak bűnözők talárban, bűnözők pártokba tömörülve stb és vannak bírák (Magyarországon is van 3) és vannak politikusok (a Parlamentben is van 3)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés