Elszólta magát az MSZP Zalában: Karácsony Gergelyt jelölhetik a szocialisták 2022-ben

2021. április 18. 19:59
Szóróanyagban népszerűsíti az MSZP Fodor Csabát Zala megye 3-as számú választókerületében. Az újságban azonban Karácsony Gergely is feltűnik.

„Országépítők” című újságjában népszerűsíti az MSZP Fodor Csaba önkormányzati képviselőt, alig egy évvel a 2022-es országgyűlési választások előtt. A Zala megye 3-as számú választókerületében terjesztett szóróanyag címlapján még Karácsony Gergely, a baloldal egyik potenciális miniszterelnök-jelöltje is feltűnik.

Idézet Orbán Viktortól, narancs árnyalatú kép a borítón és a Fidesz-KDNP épületfelújításai is elférnek az MSZP-s lapban

A szóróanyag kapcsán külön érdekesség, hogy az újság számos eleme Orbán Viktor kormányzásához és/vagy a Fidesz-KDNP-hez köthető. Az újság címe, az „országépítők” kifejezés például egyértelműen Orbán Viktor miniszterelnöktől származhat. Hiszen mint ismert, a kormányfő több alkalommal, például 2020-as évadnyitó beszédében is ezzel a kifejezéssel utalt a kormány tevékenységére: „egy országépítő korszak van Magyarországon [...] egy országépítő korszak van Magyarországon, a következő két évben pedig ezt az országépítő munkát szeretnénk erősíteni, gyorsítani és a teljesítményünket növelni” – fogalmazott a miniszterelnök. A kiadvány címlapjára ráadásul az MSZP-nek sikerült éppen egy narancs árnyalatú fényképet választania.

Ám ha ez nem lenne elég,

a címén túl, még az újság címlapján szereplő épületek mai formája sem az MSZP kormányzását/tevékenységét népszerűsíti.

A fenti képen is jól látható fotón ugyanis olyan épületek és helyszínek szerepelnek (Parlament, Miniszterelnökség/korábbi Igazságügyi Minisztérium, alsó rakpart, Kossuth tér, amelyek mind a Fidesz-KDNP kormányzása alatt kerültek felújításra.

Az MSZP elszólta magát?

A szerencsétlen cím, szín, és fotóválasztástól eltekintve azonban felmerül a kérdés: a kiadvánnyal elszólta volna magát az MSZP? Hiszen saját nagykanizsai jelöltjüket (Fodor Csaba), már most Karácsony Gergellyel reklámozzák, amit nehéz nem úgy értelmezni, minthogy ő a szocialista párt miniszterelnök-jelöltje.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karácsony többször kijelentette, hogy nem indul '22-ben. Tehát indul. Aztán megint mondhatja, hogy: mi a f....ért vállalta el.

Már bocs, de ennek a szórólapnak nem az az érdekessége, hogy feltűnik rajta KamuGeri...

... hanem hogy ORSZÁGÉPÍTŐK jelszóval és a Fidesz-kormány tényleges országépítésével kampányol a tizenkettedik éve ellenzéki, előtte nyolc éven át az országot romba döntő párt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés