Így őrzi Polt Péter a Fidesz hatalmát

2021. április 6. 9:31

Hadházy Ákos
Facebook
A jó hír az, hogy a választók nem teljesen hülyék.

„Mutatok néhány papírlapot, a Boldog István és társai elleni vádirat első három oldalát. Több dolog is kiderül belőle, de a legfontosabb: az ügyészség a kétharmad biztosítása érdekében hagyta szabadlábon a vesztegetés elfogadásával vádolt képviselőt. Bűntársai közül F. Perta (volt megyei közgyűlési alelnök) és K. Péter is eltöltött a nyomozás kezdetén három hónapot előzetes letartóztatásban, a neki (a vád szerint) 20 millió forintot átadó M. Róbert pedig szintén volt mintegy két és fél hónapot rács mögött. Ki maradt szabadlábon? Aki az egészet szervezte, akinek a kenőpénzt átadták és akinek lehetősége volt bizonyítékokat eltüntetni: Boldog István.Már a vádlottak felsorolásából látszik, hogy az ügyészségnek eszébe sem jutott felgöngyölíteni az egész bűnszervezetet, megelégedtek néhány cserkeszőlői és kunszentmártoni projekt vizsgálatával – pedig a Boldog-féle hálózat az egész választókerületet az uralma alatt tartotta.

A jó hír az, hogy a választók nem teljesen hülyék: Boldog István és a Fidesz hiába támogatta  a VIII. rendű vádlottat, Cserkeszőlő korábbi alpolgármesterét, hogy ő legyen a falu első embere, a 2019 őszi választáson sima vereséget szenvedett. Jó hír ez, mert azt mutatja, hogy a szemérmetlen lopás igenis zavarja az embereket, és időnként ezt meg is üzenik a helyi kiskirálynak!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

....a szemérmetlen lopás igenis zavarja az embereket, és időnként ezt meg is üzenik a helyi kiskirálynak!”

Az emberek már zsigerből félnek a poltpéterektől, handótündéktől meg a tállaiandrásoktól, mert mind Pintér és Orbán érdekeit érvényesítik egy egész nemzettel szemben.

Bizony, nem vagyunk hülyék, meg keresztrejvenyt is tudunk fejteni. Ezt mondd meg az unokatestvérednek.
Ez a kettő rokon Hadhazy és Marky) nem valami hűséges típusok. Pendliznek a politikában....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés