Rossi is reagált Gulácsi posztjára

2021. március 4. 6:53
Diplomatikusan fogalmazott az olasz edző.

Az előző hét egyik nagy port kavaró híre volt Gulácsi Péter posztja, amelyben a magyar válogatott kapusa – a nemzetközi trendekhez igazodva – kiállt a szivárványcsaládok mellett.

„Minden embernek joga van az egyenlőséghez. Ugyanúgy, ahogy minden gyereknek joga van boldog családban felnőni, alkossa azt a családot bármennyi, bármilyen nemű, bármilyen színű, bármilyen vallású ember” – írta közösségi oldalán, ezzel soha nem látott kommentháborút elindítva.

Megszólalt Dopeman is, aki szerint korántsem ilyen egyszerű a helyzet, mert a melegek által gyerekek „nagyon kemény kiképzésnek lesznek kitéve”.

Hétfőn aztán elmondta véleményét az ügyről Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya.

Az olasz szakember az mlsz.hu-nak nyilatkozva kifejtette, hogy Maximálisan tiszteletben tartja, ha valakinek valamiről véleménye van, és azt is, hogy vannak, akik az adott állásponttal egyetértenek, és vannak, akik nem.

Rengetegen kérdezték az utóbbi napokban az álláspontomat Gulácsi Péter múlt heti posztjával kapcsolatban. Ha valaki, akkor én elég jól tudom, hogy Gulának nagyon sok dologról van saját véleménye, amit el is szokott mondani. Rendkívül fontosnak tartom, hogy a véleményét mindenki tisztelettel, kulturált stílusban nyilvánítsa ki! Legyen szó fociról, társadalmi témákról vagy bármi másról. Nem is szeretnék többet beszélni erről, mert a mi legfontosabb feladatunk most az, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a márciusi vb-selejtezőinkre és az Eb-re. Bízom benne, hogy sok örömet tudunk majd okozni ezeken a meccseken minden magyar embernek, hiszen mindannyian ezért dolgozunk” – fogalmazott Rossi.

A szövetségi kapitány reagálásával lezártnak tekinti az ügyet.

Nyitókép: MTI

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Rossi lényegében azt mondta, hogy a vélemény olyan mint a s...lyuk. Mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra. Amivel kb. helyén is kezelte a kérdést.

Nem biztos, hogy a politikai korrektsége fulladó Németországban Gulácsi kimaradhatott ebből. Külföldről, ráadásul Magyarországról szerződött játékos, könnyen rászorítható, hogy ilyen nyilatkozatot tegyen.

Válaszok:
DrPepper | 2021. március 4. 9:12

Ha visszamegyünk a történelemben, akkor láthatjuk, hogy így működött a bolsevizmus. Vagy velük, vagy ellenük, harmadik utat nem ismernek el. Az első, brutális társadalmi kísérlet után másik, a zöld, vagy a lényegéből kiforgatott liberális ideológia mögé bújva újra itt vannak.

Nem hinném, hogy bárki kényszerítette, két magyar csapattársa Orbán és Szoboszlai pl. nem "coming-outolt", ez inkább a közeg hatása lehetett, mint Jakab esetében.

Rossi tiszteletben tartja Gulácsi véleményét a családról. Mit tenne, ha hasonló hajmeresztő véleménye lenne a fociról? Még akkor is, ha a foci csak játék, a család meg nem az.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés