A család az család – ez nem is lehet kérdés!

2021. február 23. 14:16

Minden embernek joga van az egyenlőséghez.

2021. február 23. 14:16
Gulácsi Péter
Facebook

„Több mint 14 éve külföldön élek, mind a magánéletben, mind a profi sportban rengeteg különböző emberrel találkoztam, legyen szó akár nemzetiségről, kultúráról, vallásról, életfilozófiáról vagy bármi másról. Minél több időt tölt az ember külföldön vagy különböző emberek között, annál inkább rájön, hogy attól, hogy nem mindenki egyforma, csak színesebb lesz a világ, és hogy a legfontosabb a szeretet, az elfogadás és a tolerencia mások iránt.

Minden embernek joga van az egyenlőséghez. Ugyanúgy, ahogy minden gyereknek joga van boldog családban felnőni, alkossa azt a családot bármennyi, bármilyen nemű, bármilyen színű, bármilyen vallású ember.

Én kiállok a szivárvány családok mellett!

Szólaljunk fel a gyűlölet ellen, legyünk elfogadóbbak és nyitottabbak!

#acsaládazcsalád @a_csalad_az_csalad”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 245 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2021. február 25. 10:06
Szintet lépett Gulácsi. Immáron a Spiegel, a FAZ mellett a transindexen is megjelent Nicu Stefanua az USR európa partalamenti képviselője (Románia) twitter üzenete, három nyelven, köztük magyarul is..... https://vilag.transindex.ro/?hir=37368&gulacsi_peter_felhivasara_az_usr_epkepviseloje_is_kiallt_a_csalad_az_csalad_mozgalom_mellett
néhai Ch.Pilot
2021. február 24. 23:21
Gulácsi! A feleségednek ki csinálta a gyereket? A szivárvány, te kretén? Add vissza a válogatott mezt! Sátánistának nem jár. Szivárvány családok nincsenek, mert ezek buzi együttélések (nem szivárvány és nem család), melyben a gyermek 100%-ban lelki sérült lesz. Aki a buziegyüttéléseket "szivárványcsaládnak" nevezi és támogatja, az sátánista egytől egyig. A halál kultuszának támogatója. A CSALÁD az család: 1 apa (férfi), 1 anya (nő), fiú és leány gyermekek. De két buzi és egy közéjük kényszerített gyermek együttélése nem az.
Biivisz
2021. február 24. 17:39
A szokásos libbant bullshitelés. Simán lehet, hogy valahogy megzsarolták Gulácsit, hogy hülyeségeket beszéljen. Nézzük csak ezt a két mondatot: Minden embernek joga van az egyenlőséghez. Tök jó !!! És??? Most akkor a soványakat hízlaljuk fel, vagy a kövéreket fogyasszuk le? Vagy mindenkinek vágjuk le a fél lábát (mert a féllábúak nem tudják kinöveszteni). "... minden gyereknek joga van boldog családban felnőni, alkossa azt a családot bármennyi, bármilyen nemű, bármilyen színű, bármilyen vallású ember." A mondat első felével még egyet is értenék, de mit jelent ???! Ha mégsem boldog a család, ki kell rendelni mellé egy boldogat, vagy mi a vihar ??? (Vagy majd ez lesz az a passzus 20 év múlva, ami alapján a "nem boldognak" minősített családoktól elveszik a gyerekeiket, hogy átrakják egy "boldogba"?) És a második félmondatnak - hogy mi alkotja a családot - mi köze van a gyermek "boldog családhoz való jogához" ??? (Ha csak az nem, hogy majd az is dogma lesz a jövőben, hogy minél "színesebb" egy család, annál boldogabb".) Tiszta agyament propaganda! És a legrosszabb, hogy - a logikátlansága okán - tényleg tettenérhető, a jövő nemzedékét már gyerekkorban lelki nyomorékká tenni akaró ördögien gonosz hátsó szándék.
donisz
2021. február 24. 15:07
nézzétek csak: így is lehet vitatkozni erről (pap - ex szerzetes) https://www.valaszonline.hu/2021/02/19/hodasz-andras-meszaros-gyorgy-csalad-vita/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!