Dopeman reagált Gulácsira: A melegpárok által nevelt gyerekek nagyon kemény kiképzésnek lesznek kitéve

2021. február 25. 09:14

„Tudjátok, hány ember van, aki ilyesmivel foglalkozik, hogy szivárványcsalád? 229!” – mondta a rapper, aki szerint „olyan elánnal tolják ezt a témát, mintha legalábbis százezrekről volna szó”.

2021. február 25. 09:14
null

Két napja tette közzé Facebook-oldalán Gulácsi Péter, a magyar válogatott kapusa azt a posztot, amelyben kiáll a szivárványcsaládok mellett, és amely soha nem látott kommentháborút generált.

Sokan hozzászóltak, Cseh Katalin például örült a nemzetközi sportéletben megszokott, Magyarországon azonban idegennek ható bejegyzésnek.

Azon kevesek egyike, akiket elkerültek a hálóőrrel kapcsolatos hírek, Dopeman. A rappernek a szerda esti élő kérdezz-felelek videójában szegezték neki a kérdést, hogy mit gondol Gulácsi posztjáról.

Miután megtudta, miről van szó – a kérdező kicsit továbbmenve a kapus írásától arról érdeklődött, hogy jobb-e, ha a gyerekek nevelőintézet helyett melegpároknál nevelkednek. Dopeman így reagált: „Nem értek egyet”.

„Nem örölük neki, hogy nevelőintézetben vannak gyerekek, de a melegpárok által nevelt gyerekeknek nagyon kemény kiképzésben lesz része mindig. Lehet a férfiakat herélni a végtelenségig, meg manusokat csinálni a nőkből, de a nő nem véletlenül nő, és a férfi sem véletlenül férfi. A lényeg, hogy ez előbb-utóbb visszaüt” – mondta Dopeman, aki ezután egy „Gulyás Marci-videóval” példálózott, amelynek egy melegpár volt a vendége.

„Tudjátok, hány ember van, aki ilyesmivel foglalkozik, hogy szivárványcsalád?” – tette fel a költői kérdést a zenész, majd megadta a választ, – amit a Partizán-videóban hallott – hogy összesen 229.

„Olyan elánnal tolják ezt a témát, mintha legalábbis százezrekről volna szó” – jegyezte meg, majd hozzátette, hogy „hangulatcsinálás az egész”.

A reakció az alábbi videóban, a 42. perctől nézhető meg.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2021. február 28. 21:24
Magyarországon idegennek ható bejegyzés... Az ember azt sem tudja, hogy sírjon vagy nevessen! Ki a faszom volt képes ezt elkövetni?
Unknown
2021. február 28. 07:52
Teljesen nyilvánvaló a homoszexuális párok a gyermekeket haszonra /mint a jószágokat/ tartják.
Unknown
2021. február 28. 07:51
Teljesen nyilvánvaló a homoszexuális párok a gyermekeket haszonra /mint a jószágokat/ tartják.
tothpal
2021. február 25. 20:27
Gulácsi mindenesetre kapusnak jobb, mint "ideológusnak"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!