Elhagyta két kocsiját egy vonat

2020. november 28. 20:36

A MÁV szerint az utasok nem voltak veszélyben.

2020. november 28. 20:36
null

„Elhagyta két kocsiját egy vonat a lajosmizsei vonalon, erről egy vasúti közlekedéssel foglalkozó blog számolt be” – közölte az RTL.hu. Mint írják: a „MÁV szerint az utasok nem voltak veszélyben”.

A Telex arról ír a blog nyomán: szerda délután a Nyugati pályaudvarról 16:18-kor induló Desiro utolsó két kocsija levált az elsőtől Felsőpakony és Ócsa között. Amikor a vonat eleje megérkezett Ócsára, akkor vették észre, hogy a hátsó egységeket valahol elhagyták. A hátramaradt részben utazó egyik utas azt mondta, arra lettek figyelmesek, hogy amikor az M5-ös autópálya mellett haladtak, hirtelen lassulni kezdett a kocsijuk, majd egyszer csak megállt. Az utas elmondása szerint a kocsikban mintegy negyvenen voltak, közel egy órát vesztegeltek a két állomás között, végül a vésznyitóval nyitották ki az ajtókat. Az eset fennakadásokat okozott a vonalon.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2020. november 29. 13:26
Berúgtak a vasutasok, gyalog mentek az utasok..
LAW AND ORDER
2020. november 29. 10:33
Nagyszerű munkát végzett a vasút, hogy a Gyurcsány-Bajnai korszak előre elhelyezett taposóaknáiból csak ez az egy pukkant egy halványat...! EZÉRT NEM SZABAD HATALOMHOZ ENGEDNI A LIBERNYÁKOKAT!
kizökkentidő
2020. november 29. 04:03
a "MÁV szerint az utasok nem voltak veszélyben". Mi van akkor, ha egy sűrű forgalmú vonalon történik mindez?
Magyarok Pásztora
2020. november 28. 22:51
A máv hihetetlen, az ország szégyene. Ezeket kellett volna legelőször privatizálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik