Az agymosoda újabb terméke

2020. október 31. 8:57

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Hogy megértsük, hogyan is zajlik a gyakorlatban a csőcselék felcukkolása, vegyük igénybe a 444.hu-t.

„Újból lángokban áll Amerika egy része. Az ok pedig – ki lepődik meg? – megint egy szegény, ártatlan fekete halála. Egy ma született bárányhoz képest is szokatlanul bűntelen urat, bizonyos Walter Wallace Juniort több lövéssel ölték meg, miután rátámadt az őt megfékezni igyekvő rendőrökre.

Utcai háború alakult ki többek között Philadelphiában, Portlandben és Los Angelesben. Szokás szerint fosztogatott, autókat gyújtott fel és barikádokat emelt az Antifa tagjaiból álló csőcselék. Ami teljesen megegyezik az év során már látottakkal: egy rendőri intézkedés közben meghal egy színes bőrű, akiről aztán kiderül, hogy többszörösen büntetett előéletű, drogkereskedelem a hobbija, hölgyeket futtat, illetve fegyverrel jár betörni, aztán az is napvilágra kerül, hogy nem engedelmeskedett a rendfenntartóknak, ellenállt vagy épp rájuk támadt, az újmarxista, szélsőbaloldali sajtó pedig elkezdi féligazságokkal, hazugságokkal vagy a tények elhallgatásával hergelni a feketéket és az újkommunista anarchistákat, akik aztán a hergelés hatására szinte habozás nélkül felgyújtják és kifosztják fél Amerikát.

De nézzük meg, hogyan is néz ki ez a bizonyos hazugságok segítségével kivitelezett (fel)lázítás! Hogy megértsük, hogyan is zajlik a gyakorlatban a csőcselék felcukkolása, vegyük igénybe a 444.hu-t, amely Wallace halála kapcsán enged bepillantást a szélsőbalos propaganda boszorkánykonyhájának legrejtettebb zugaiba.

A Soros úr bőkezű támogatását élvező lap ezzel a címmel tudósított az esetről: »Két napja tüntetnek Philadelphiában, mert rendőrök lelőttek egy mentális problémákkal küzdő fekete férfit.«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Soros úr bőkezű támogatását élvező lap a 444.hu újságírója nehéz helyzetben van, a figyelem megragadása és a bevételek növelése érdekében trükköket kell bevetnie azért, hogy a betevő falat meglegyen.
Az újságíró szakmában ismert, hogy az a hír, hogy egy kutya megharap egy postást, nem ragadja meg az olvasók figyelmét.
Viszont Soros úr bőkezű támogatását élvező lap, a 444.hu újságírói apró korrekcióval eladhatóvá teszik a hírt és úgy tálalják, hogy
"egy postás megharapott egy kutyát!"

"Még a holokauszttúlélők dédunokáit is megbetegíti a múltbeli trauma"
Ha őket igen, a fekete embereket még inkább, hiszen az ő elnyomatásuk exponenciális jelleggel működött tovább...
Tehát, a fekete ember ha késsel hadonászik a rendőr arca előtt, azt illik a legkiterjedtebb empátiával kezelni...
Lényegében, ha a fekete ember megjelenik egy utcasarkon befordulva, ott a fehér ember csak szükséges rossz rossza és rosszabbja lehet.
Ez ennyire egyszerű.
És ha a 10-es utálatskála első kilenc helyén a nagyrészt globális szemita és kis részben nem szemita gazdagok osztoznak, a média minderről egyetlen szót nem ír. Mert mindent elnyom az az 1 egységnyi utálat a fehér HETERO! férfiak! és nők! irányában.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés