Kétoldali tüdőgyulladást kaptam, az immunrendszerem összeomlott

2020. október 26. 9:22

Borbély Lénárd
Facebook
Aki ezt nem élte át, az nem is nagyon tudja elképzelni, milyen érzés.

„Köszönöm mindenkinek a sok jókívánságot, az aggódást, az imákat és a segítségek felajánlását.  Nagyon jól esik. Sajnos a koronavírus megbetegedés óta az állapotom nem javult, csak napról napra rosszabb lett. És ez is elég változó módon. Szombat este már alig tudtam levegőt venni, és így már a beszéd sem nagyon ment. Ki kellett hívni a mentőt és kórházba kerültem. Itt kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladást kaptam, az immunrendszerem összeomlott, és a véroxigén szintem folyamatosan csökken. Ezért jelenleg oxigénnel segítenek, de ezek a napok meghatározóak, hogy javulok-e, és hogyan tovább. Szombat este óta szteroidos gyógyszert, antibiotikumot és egy további gyógyszeres kezelést kapok. A nővérek nagyon kedvesek és az orvosok is. Köszönöm nekik!

Jelenleg azért vagyok jobban, mert kapok levegőt. Aki ezt nem élte át, az nem is nagyon tudja elképzelni, milyen érzés. Mindenesetre nem könnyű leírni. Arra kérek mindenkit, hogy tartson be minden kormányzati óvintézkedést, leginkább a saját érdekében. Kerüljék el a zsúfolt helyeket, a testi kontaktust, ne menjenek tömegbe. Hordjunk maszkot és tartsunk távolságot. A személyes példám jól megmutatja, hogy a koronavírus nem válogat és főleg azt, hogy nagyon alattomos. A mielőbbi gyógyulás reményében, mindenki nagyon vigyázzon magára, a családjára, és vigyázzunk egymásra. Ez komoly felelősség!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ki ő? Amúgy gyógyulást!

Köszi! És hajrá neki, tényleg!

Nekem féloldali tüdőgyulladásom volt kb 20 évvel ezelőtt. Akkor fájt a lélegzetvétel, mozdulatlanul feküdtem. Az is szörnyű volt, hát még a vírus milyen lehet.

Igyad tovább a metanolt! Abba sem hal bele mindenki!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés