Fidesz: Szánalmas a baloldali magyarázkodás a kamunépszavazás ügyében

2020. október 20. 9:27
A DK hétfőn jelentette be, eláll az ingyenes tesztelésre irányuló népszavazási kezdeményezésétől.

Szánalmas a baloldali magyarázkodás a kamunépszavazás ügyében – így reagált a Fidesz kedden arra, hogy a DK bejelentette: eláll az ingyenes koronavírus-tesztelés érdekében indított népszavazási kezdeményezésétől. A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: „Gyurcsányék egyszerűen nem tudnak leállni, sem a veszélyhelyzet alatt, sem most nem akarnak segíteni az országnak és a magyar embereknek. A járvány kezdete óta csak megtévesztenek, a kamuhírek után kamunépszavazással próbálkoztak, de csúfosan elbukott a kezdeményezésük.”

„Ha a baloldal nem segíti a vírus elleni védekezést, legalább ne hátráltassa azt!" – tették hozzá. A DK hétfőn jelentette be, hogy eláll népszavazási kezdeményezésétől, amellyel azt akarta elérni, hogy a koronavírus-járvány idején mindenki minden megkötés és feltétel nélkül ingyenesen teszteltethesse magát. Döntésüket azzal indokolták, hogy a népszavazás valószínűleg nem lenne lebonyolítható jelentős járványügyi kockázatok vállalása nélkül.

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) nem hitelesítette a népszavazási kérdést.

(MTI)

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már a kezdetkor lehetett tudni, hogy ez egyike a szokásos "DK" piár akcióknak. Üresjárat, mely a valódi problémák előli kitérést szolgálja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés