Joe Biden: Egy nyolcéves gyerek el tudja dönteni, hogy transznemű-e

2020. október 17. 13:44
Egy nyolcéves gyermek el tudja dönteni, ha transznemű – mondta Joe Biden, az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje, Donald Trump kihívója csütörtök éjjel az ABC News műsorában.

A műsorba egy anyuka telefonált be azzal, hogy két lánya közül, akik 10 és 8 évesek, a kisebbik transznemű, de a Trump-kormányzat szerinte megnehezítette a transzneműek dolgát. 

Biden azzal reagált: „Az elképzelés, hogy egy 8 vagy 10 éves gyerek eldönti, hogy »én eldöntöttem, hogy transznemű akarok lenni. Ez az, ami lenni szeretnék. Ez megkönnyítené az életem.« Szóval zéró diszkriminációnak kellene lennie.”

A felmérések szerint a nemi identitászavarral küzdő gyermekek 95 százaléka kamasz korára automatikusan azonosul saját testével, és elfelejti a korábbi bizonytalanságokat.

Mint arról korábban írtunk: a transzneműek egy jelentős része megbánja, hogy átműttette magát, és visszatér saját neméhez. Megbánta a nemváltást Amerika első transz sztárja, Jamie Shupe is, akit, miután újra férfi lett, kiátkozott a baloldali média.


 

Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Beteg ez a világ... Demens, korrupt elnökjelölt, akik mentálisan kihívásokkal küzdő gyerekek önsorsrontását egyengeti. Mondjuk egy jobb világban a kérdező anyukát már a stúdióból a gyermekjóléti szolgálat meg rendőrség embereinek kellett volna hazakísérnie, hogy a gyereke elvétele előtt még összecsomagolhasson.
És mi a baj az "egyszer volt , buzi volt" mesekönyvvel, meg a genderhoaxxal? Hát csak annyi, hogy divatot csináltak vele a haladárok a világ gazdagabb felén. Amióta a média híres színésznők cuki transzgender gyerekeivel bombázza a nyiladozó értelműeket, robbanásszerűen terjed a kór. Az angol Gender Identity Development Service (milyen ember és nemzetellenes intézet már a nevében is) kliensei tíz év alatt megezerszereződtek. És mit hülledezünk itt 8 éves amerikai ratyipalántán, Londonban három (!!!) éves volt a legfiatalabb nemváltó páciens. Három, basszátok- ennél még a muszlimok is jobbak lesznek...
https://www.transgendertrend.c..

Azt mondjuk biztosan el tudja dönteni egy nyolcéves gyerek is, hogy erre a faszra nem szavazna... Csak sajnos a felnőttek egy része elbizonytalanodik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés