Elmarad idén a Magyarország Szépe verseny

2020. augusztus 03. 18:35

A Magyarország Szépe verseny győztesei képviselik Magyarországot évről évre a Miss World nemzetközi döntőjén.

2020. augusztus 03. 18:35
null

Elmarad idén a Magyarország Szépe verseny, a nemzetközi koronavírus-járvány miatt ugyanis a Miss World jogtulajdonosa 2021-re halasztja a szépségverseny világdöntőjét.

Mivel az egészség megőrzése az elsődleges, ezért a Magyarország Szépe versenyigazgatói minden szempontot mérlegelve azt a döntést hozták, hogy idén nem tartják meg a Miss World Hungary szépségversenyt – közölte az MTI-vel hétfőn a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

A szervezők korábbi tájékoztatása szerint a válogatón az előzsűri által legszebbnek ítélt húsz lány kapott volna lehetőséget, hogy egy kéthetes táborban felkészüljön a megmérettetésre. Közülük tizenhatan szerepeltek volna a Duna Televízió nagyszabású, élő showműsorában. A Magyarország Szépe verseny győztesei képviselik Magyarországot évről évre a Miss World nemzetközi döntőjén, emellett nagyértékű tárgynyereményekkel és reklámszerződésekkel is gazdagodnak.

(MTI)

Fotó: A Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny döntősei a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2019. június 23-án. Balra Rókusfalvy Lili és Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) műsorvezetők.
MTI/Mohai Balázs

Kapcsolódó cikkek

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. augusztus 05. 07:23
Remélem az állam kárpótolja Cilikét és Katát az elmaradt bevételekért...
egyvilág
2020. augusztus 04. 15:12
Egy összfoglaló a testi szépségről, annak hatalmáról, a külső és a belső kapcsolatáról: https://egyvilag.hu/temakep/064.shtml#p2
Mich
2020. augusztus 04. 13:30
Maszkban nem mutattak olyan jól...
Mr. Tommy Lee
2020. augusztus 04. 09:31
Nagy tragédia ez!! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik