Elmarad idén a Magyarország Szépe verseny

2020. augusztus 3. 18:35
A Magyarország Szépe verseny győztesei képviselik Magyarországot évről évre a Miss World nemzetközi döntőjén.

Elmarad idén a Magyarország Szépe verseny, a nemzetközi koronavírus-járvány miatt ugyanis a Miss World jogtulajdonosa 2021-re halasztja a szépségverseny világdöntőjét.

Mivel az egészség megőrzése az elsődleges, ezért a Magyarország Szépe versenyigazgatói minden szempontot mérlegelve azt a döntést hozták, hogy idén nem tartják meg a Miss World Hungary szépségversenyt – közölte az MTI-vel hétfőn a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

A szervezők korábbi tájékoztatása szerint a válogatón az előzsűri által legszebbnek ítélt húsz lány kapott volna lehetőséget, hogy egy kéthetes táborban felkészüljön a megmérettetésre. Közülük tizenhatan szerepeltek volna a Duna Televízió nagyszabású, élő showműsorában. A Magyarország Szépe verseny győztesei képviselik Magyarországot évről évre a Miss World nemzetközi döntőjén, emellett nagyértékű tárgynyereményekkel és reklámszerződésekkel is gazdagodnak.

(MTI)

Fotó: A Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny döntősei a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2019. június 23-án. Balra Rókusfalvy Lili és Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) műsorvezetők.
MTI/Mohai Balázs

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jogos felvetés.
Fekvőalakos óriásplakátokkal talán kárpótolni lehetne Cili művésznőt...

Tisztulás. Euroviziós buzi dalárda sem hiányzik.

Ezt is megértük. A ZÜLLÖTT KORMÁNY VERSENY NÉLKÜL VETTE EL TŐLÜNK A SZÉPSÉGET. Persze érettségit azt lehetett tartani. Nem hagyhatjuk, hogy a magyar nők tízezrei a kormány miatt csúnyuljanak meg.

Nekem jó lenne a tavalyi is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában