Dömötör Csaba mindenkinek megköszönte a helytállást

2020. március 24. 9:34
A parlamenti államtitkár hétfői felszólalásában megemlékezett az orvosokról és azokról a civilekről is, akik egyébként minden nehézség ellenére betartják a szabályokat.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára felszólalásában az orvosoknak és ápolóknak, a rendőröknek és katonáknak, a „digitális tanrendet kialakító” pedagógusoknak, közlekedési dolgozóknak, patikusoknak és bolti eladóknak is megköszönte az elmúlt hetekben tanúsított helytállást.

(Mandiner)

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pár napja még ezt nyomtátok orrba-szájba!
Mit köszöntök, tolvaj banda????

"Rohadt nagy járvány. Legalábbis ami a médiában végigszaladt. Mintha egy világméretű kísérletet futtattak volna le, amely révén azt akarták kideríteni, hogy megfelelően kiépített propagandával el lehet-e hitetni az emberekkel egy rettenetes világjárvány fenyegetését úgy, hogy a valóságban nincs semmiféle járvány, annak halvány nyoma sem? A válasz: igen. Ma a világmédia bárkivel bármit el tud hitetni, semmit sem számít a valóság, semmit sem ér a józan ész. A koronavírus-kampány valójában egy háború volt a józan ész ellen, és ebben a háborúban a józan ész vereséget szenvedett. Ismerje el ön is, Kedves Olvasó, hogy bármennyire is gyanakodott, voltak pillanatok, amikor mind elbizonytalanodtunk. Mert mi van, ha mégis igaz?"

-- Bencsik "Békemenet" András, 2020. március 6.

"A koronavírus-kampány a jelek szerint inkább csak egy olyan nemzetközi modell, amely alkalmas arra, hogy a fenyegetésekre fogékony emberek sajnálatos meghülyítésével -- lásd 16 millió olasz karanténban, illetve az olasz kormány azon döntése, hogy olaszok mostantól nem utazhatnak Olaszországban olaszországi rokonaikhoz -- modellezze egy későbbi, valóban veszedelmes járvány hatásait és annak kezelését.

Ezért tisztázzunk egy fontos félreértést: nem a vírus jelenti a veszélyt."

-- Bencsik "Békemenet" András, 2020. március 12.

Ez már nem a hülyeségedről árulkodik, hanem aljas vagy és hazug.
Az ellenzék tapsikol, mást úgy sem tud ez a képmutató banda.
A Fidesz pénzzel jutalmaz.

Összefognak fletóval, hogy 2022-ben bekerülhessenek a parlamentbe. Hiába játssza a harcikutyát Jákob mester, csak fletó pincsije marad.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés