Ilyen volt a Mandiner-évértékelő

2019. december 9. 15:48
G. Fodor Gábor, Lánczi Tamás, Böcskei Balázs és Horn Gábor vitázott a Két választás Magyarországon című Mandiner-évértékelőn.

Így zajlott a Mandiner-évértékelője, ahol G. Fodor Gábor, Lánczi Tamás, Böcskei Balázs és Horn Gábor ütköztette véleményét a 2019-es választásokkal kapcsolatban. Helyszíni tudósításunkat ide kattintva olvashatja.

Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke szerint az önkormányzati választás új helyzetet teremtett, ami egy „relatív vereséget jelentett a Fidesznek és egy relatív győzelmet az ellenzéknek”. 

Ebben a kérdésben Böcskei Balázs, az Idea Intézet alapítója úgy vélekedett: „a baloldali pártok felismerték a választók azon akaratát, hogy kétpártrendszerű indulásokra van szükség”.

G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke az októberi önkormámyzati választások értékelésével kapcsolatban kijelentette: „számszerűleg október 13-án a Fidesz több szavazatot kapott, mint az ellenfele”.

 

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Horn Gábor[...] szerint az önkormányzati választás új helyzetet teremtett, ami egy „relatív vereséget jelentett a Fidesznek és egy relatív győzelmet az ellenzéknek”.

Na ja! Relatív, viszonylagos, mint Horn Gábor hitelessége és tudása.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés