És akkor Willy Loman jelenete közben leszakadt a plafon

2019. november 07. 10:49

Két évvel ezelőtt újították fel a mennyezet egy részét a színházban.

2019. november 07. 10:49

Előadás közben szakadt le a londoni Piccadilly Színház mennyezetének egy darabja, többen megsérültek – írta a BBC hírportálja csütörtökön. A Denman utcai színházban Arthur Miller darabját, az Ügynök halálát adták elő szerda este, a nézőtér tele volt. A mennyezet egy darabja valamivel 20.00 óra előtt szakadt le, több nézőt beterítve a törmelékkel. Öt néző kisebb sérülést szenvedett, kórházban látták el őket.

A rendőrség közlése szerint az előadást azonnal leállították és biztonságban kiürítették az épületet. Több mint ezer embernek kellett elhagynia a színháztermet. A színművet hétfőn kezdték játszani. Az ügynököt, Willy Lomant játszó Wendell Pierce sajnálatát fejezte ki a történtek miatt. A közösségi médiában megosztott videofelvételen az amerikai színész a Piccadilly Színház előtt áll, arra kérve a nézőket, hogy térjenek vissza és nézzék meg az előadást. „Megtiszteltetés, hogy ma este eljöttek. Nagyon sajnáljuk, ami történt” – mondta.

Iain Haddow, a BBC munkatársa is a nézőtéren ült. Arról számolt be, hogy a baleset az előadás kezdete után nagyjából 20 perccel történt. Elmondása szerint a mennyezet leszakadása előtt folyamatosan csepegett a víz, ami egy idő után vízfolyássá alakult, bár az eső nem esett. Hozzátette, hogy a színház homlokzata és a tető fel van állványozva. A színház még nem jelentette be, mikor nyitnak újra.

Londonban néhány éve már történt hasonló eset: 2013 decemberében 76 ember sérült meg, közülük heten súlyosan, amikor az Apollo Színház mennyezetének egy darabja előadás közben a nézőkre szakadt.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skankhunt42
2019. november 09. 02:11
Mészáros ülni fog, ellopta nejlonszatyorban a cementet a mennyezetből.. Random libber hasonló magyarországi történéskor.
schulraugue
2019. november 08. 10:59
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
IV. Fawkes
2019. november 07. 22:43
Arra járt valamelyik fővárosi "városatya" és kinyitotta a száját?
mo ching
2019. november 07. 17:00
A magyar építőipai szakemberek jobbak, mert a Fegyőr nevezetű ügynök fölött még egy plafon sem szakadt le. Pedig miket ki kellett bírniuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik