Vegyük meg Grönlandot!

2019. augusztus 24. 12:06

Lendvai Ildikó
Népszava
Turulban született magyar eszkimó testvéreink, remélhetőleg türk tudattal.

„Szóval: próbáljuk meg ezt a Grönland-dolgot. Mit veszthetnénk? Legfeljebb visszautasítanak, és akkor jól megsértődünk: több tiszteletet a magyaroknak! Recrudescunt vulnera, felszakadnak a nemzet sebei, a keresztényellenes erők nemzetközi összeesküvése, nyomják Krahácsot, és így tovább. Ez is hoz szavazatot.

Ilyen irányban Trump is tett egy gyenge próbálkozást (»​Nem lehet így beszélni az Amerikai Egyesült Államokkal, legalábbis az én elnökségem alatt nem!«), de hát ő ebben csak szánalmas kezdő.

Na de ha összejön az üzlet! Tengeri kikötőt már vettünk (kikötni nem nagyon lehet ott, de nem ez a lényeg), vagyis ha nem is három, de egy tenger már jelenleg is mossa partjainkat. Grönlanddal pedig a területünk a huszonháromszorosára nőne!!! Gond meg alig, összevissza csak 56 ezer lakos, legfeljebb ennyivel többen háborognának rendes egészségügyért meg iskoláért, na mondd már! Viszont micsoda siker, hogy egyik évről a másikra hirtelen 56 ezerrel gyarapodna a nemzetünk. Turulban született magyar eszkimó testvéreink, remélhetőleg türk tudattal. Mert az mégsem járja, hogy Horthy Miklóst »​országgyarapítóként« ünnepelték, Orbán Viktornak meg egy nyamvadt eposzi jelzője se legyen, leszámítva a modortalanabbak által használt ’g’ betűs szót. Bezzeg Horthy előtt így tisztelgett az első bécsi döntés után Imrédy: »Az országmentő Horthy Miklósból országgyarapító szabadító lett. A megnagyobbodott országnak minden fia és leánya nevében ígérem, hogy Főméltóságodat követjük ezen az úton«. A követésből az ország fiainak és leányainak – már aki megérte – később sok baja származott, de hol vagyunk még ettől, nem kell folyton előre károgni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ildikó néni demagógiáért sohasem ment a szomszédba.

Magyarszágban is csak kisebbségi részvényesek vagyunk.

Megvenni? Grönlandot elfoglalja a Vörös Hadsereg, és kész.
Mi ez a jobbos elhajlás, cenzorka?

Időnként megerősít ez vén cenzor, hogy az antimagyarok halmazába tartozik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés