Terroristabarát antiszemitákat véd a liberális sajtó

2019. augusztus 16. 10:59

Vajon miért érdeke ez a 24.hu-nak? Netán valaki fizeti őket ezért?? Á, dehogy, ugyan már! Sorosról pedig még csak nem is hallottak...

2019. augusztus 16. 10:59
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt

„Ezt is megéltük: terroristabarát antiszemitákat véd a magyar liberális sajtó!!!

Vagy ez csak a normálüzem náluk? – tehetjük fel jogosan a kérdést.

Többször is éreztük már úgy, hogy a »függetlenobjektív«, »egyáltalánnempropaganda« baloldali média (index, hvg, 444, stb.) kimaxolta a fake news-t, az álhírgyártást. De most a 24.hu minden eddigin túltett. Nem csak hazudnak (ez valóban normál üzem, nem is lenne itt semmi látnivaló), hanem egy végtelenül veszélyes vonatra ültek fel. A politikai célok érdekében a zsidók fizikai megsemmisítését célzó, valódi antiszemitizmust és a terrorizmust pártolják, illetve az ezek fölötti félrenézés nemzetközi baloldali gyakorlatát vették most át itthon is. (Kíváncsian várom Konrád György, Dés László, Vásárhelyi Mária és a többiek felháborodását, elhatárolódását a magyar baloldal egyik legfontosabb szócsövétől. Persze ez csak vicc volt, hiszen tudom: erre aztán várhatok...)

Szóval történt ugyanis, hogy Trump elnök arra kérte Izraelt, ne engedjék be azt a két demokrata-párti politikusnőt (Ilhan Omar és Rashida Tlaib), akik a képviselőházban folyamatos Izrael-ellenes kirohanásokat tesznek, Izrael bojkottjára szólítják fel a világot; akiket a holokauszt »kellemes, meleg érzéssel tölt el«, akik szerint 2011 szeptember 11-én mindössze annyi történt, hogy »néhány ember csinált valamit«, akik szerint »Jézus palesztin volt«, stb.

Trump szerint ha ők Izrael bojkottját hirdetik, akkor őket pedig Izraelnek kellene bojkottálnia. Izrael egyetért ezzel: kitiltották a két, nyíltan antiszemita (és mellesleg keresztényellenes) politikusnőt.

Mindez a 24.hu tálalásában: »Nem engedik be Izraelbe Trump két új főellenségét. Megkérte Izraelt, hogy ne engedjék be a két színesbőrű képviselőt«. Tehát mintha valami rasszista indíttatás lenne a kitiltás mögött. Miközben épp ők a súlyos rasszisták. Mert történetesen valóban színesbőrűek (egyikük szomáliai, a másik palesztin származású), de ez jelen esetben teljesen indifferens.

A 24.hu-t persze ez nem zavarja. Amikor Magyarország rossz hírét kell kelteni, amikor a magyarországi antiszemitizmusról kell hazudni külföldre (miközben zsidó szervezetek saját nyilatkozatai alapján is Magyarországon vannak a zsidók a legnagyobb biztonságban), akkor ez az álhírportál is élen jár a rikácsolásban. Amikor viszont harcos, valódi antiszemitákkal szemben lép fel közösen Netanyahu és Trump (akik viszont Soros György legfőbb ellenségei, ha már főellenségeket említett a 24.hu), akkor hirtelen nem számítanak a zsidók; a lényeg, hogy a szokásos, unalmas faji kártyát kijátszva, Trumpot (és Netanyahut) lehessen szidni, rasszistának beállítani...

Vajon miért érdeke ez a 24.hu-nak? Netán valaki fizeti őket ezért?? Á, dehogy, ugyan már! Sorosról pedig még csak nem is hallottak...”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tolan
2019. augusztus 18. 16:04
Ne hagyd magad Jeszi! Mindenben igazad van! Akik téged savaznak, mind úgy fogantak, hogy párzáskor apjuk elfelejtette elővenni hímvesszőjét...
kunfia
2019. augusztus 16. 18:48
Jeszi elvti! Közben Izrael beengedte a 2négert. Ebből is látszik,hogy Netanjahu is Soros kutyája,ahogy drága Viktorunk régtől az.
Pelso j.
2019. augusztus 16. 15:25
Lassan már a fidesznek is kínos vagy az érdemtelen és érdektelen témáiddal.
Mbear
2019. augusztus 16. 14:20
Persze, hogy fizetik, ahogy téged is, te a jobbot szopod ők a balt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik