Bemutatta szőregi házát az újságíróknak Ujhelyi István

2019. március 30. 15:15
A politikus leszögezte, a Szeviép vezetője által elmondottakból egy szó sem igaz, mivel a ház felújítása évekkel korábban történt meg.

Bemutatta szőregi házát szombaton az újságíróknak Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője szerint az ingatlan nem ér 30-40 millió forintot, amennyit a Szeviép egyik vezetőjének állítása szerint a cég 2008-ban a felújítás finanszírozására fordított.

Ujhelyi István elmondta, 2002-ben feleségével költöztek az 1980-as években házgyári technológiával épült szőregi házba. Az épület földszintje 80 négyzetméteres és ugyanekkora területű a beépített tetőtér.

A politikus leszögezte, a Szeviép vezetője által elmondottakból egy szó sem igaz, mivel a ház felújítása évekkel korábban történt meg, a rekonstrukció költsége pedig töredéke volt a 30-40 millió forintos összegnek.

Az épületet, amelyet mint mondta, még túlozva sem lehet luxusvillának minősíteni, 2004-ben újították föl, ekkor kicserélték a nyílászárókat is. Később az épület külső hőszigetelést kapott, a melléképületet is kifestették, újraburkolták és az elektromos rendszerét is kicserélték – közölte a politikus, a munkákról 300-600 ezer forint közötti számlákat bemutatva.

„A házhoz nem tartozik wellnessközpont”

Közölte, a házhoz nem tartozik wellnessközpont, sem medence, sem konditerem, a melléképületben van egy évekkel ezelőtt elromlott pezsgőfürdő, amelyet drága lenne kibontani, egy szauna és két kondigép. A telket – ahogy a városrészben sok más területet – egykor rózsakertészek használták, így a kert végében van egy az öntözővíz tárolására használt kisebb tó, a kertet ma is ebből locsolják – mondta Ujhelyi István.

Az EP-képviselő hangsúlyozta, 18 éves kora óta a nyilvánosság előtt végzi munkáját, soha nem kellett elbújnia az emberek elől, országgyűlési képviselőként azok között élt, akik megválasztották. Hozzátéve: egyetlen egyszer sem vádolták meg azzal, hogy korrupt politikus lenne.

Ujhelyi István természetesnek nevezte, ha politikai tevékenysége miatt támadják, azt azonban elfogadhatatlannak tartja, hogy házában gyermekeiről az ablakon keresztül vagy drónnal felvételeket készítenek, ezért felszólította az újságírókat „álljanak le családja zaklatásával”.

(MTI)

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szőregen 160 nm családi ház 53,5 millióért
https://ingatlan.com/szeged-sz..+haz/csaladi-haz/csongrad+megye+szeged/28524593

Válaszok:
Berecskereki | 2019. március 30. 15:34

https://tinyurl.hu/mXfC/

Egy lakás esetében legtöbbször a belső építészeti költség sokkal nagyobb, mint a szerkezet kész falak, nyílászárókkal.

A Szeviépes azt mondta, bizonyítékai vannak .

Megnéztem a videót és az a véleményem, hogy ez a ház telekkel együtt 2008-ban is forgalmi értéken 50-60 milliót ért. Az ingatlan árak csak az utóbbi években növekedtek a 2009 utáni árakhoz képest.
Ahhoz, hogy pontos bekerülési árat lehessen kalkulálni, ismerni kellene az ajtók, ablakok, burkoló anyagok minőségi, műszaki adatait, amelyből kalkulálni lehetne a munkadíjakra. Ha viszont a teljes felújításnak megvan a számlája, akkor nincs probléma. Ami a videó alapján látszik az a felújítás, esetleges bővítés szerintem meghaladja a 20 millió forintot. Ehhez kellenének számlák.
Az viszont jól látható a videón, hogy a terület gondozatlan, olyan, mint aminek nincs gazdája. (Elnézést, hogy nem ly-al írtam a gazdája szót.)

"Hülyét csinált a fideszes propagandamédiából Ujhelyi"

Ja.
Nem vették észre, hogy a pincéből titkos ajtó nyílik
a ház wellness-központjába,
ami mellett egy föld alatti toronyugró versenymedence is van.
(:–)

"Ujhukye nem merte megmutatni a hazat belulrol."

Úgy van, úgy van!
Az itt
https://index.hu/belfold/2019/..
közölt videón
mindenki láthatja az Újhelyit,
amint
"nem mutatja meg a házát belülről"
"nem mutatja meg azt a nagy-nagy tavat" a telek végében, sőt
"nem mutatja meg a luxus medencéjét".

(:–)))))))))))))))))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés