Hangfelvétel: így gyalázták Alföldi Róbertet a Jobbik politikusai

2018. március 22. 16:19

Írta: Kereki Gergő
Bár manapság a Jobbik részéről az hangzik el, hogy Alföldi Róbert „egyenesen feltétele egy normális országnak”, korábban több jobbikos politikus is visszatérően gyalázta Alföldit. Hármójuk most is a Jobbik képviselőjelöltje.

Mirkóczki Ádámtól, a Jobbik szóvivőjétől egy minapi interjúból megtudhattuk, hogy Alföldi Róbert „nemhogy belefér, hanem egyenesen feltétele egy normális országnak”.

Nem voltak mindig ilyen lelkesek Alföldi Róberttel kapcsolatban a Jobbik politikusai. Olyan hangfelvételeket mutatunk be, amelyeken a párt országgyűlési képviselői primitív módon Alföldi homoszexualitására utalgatva, gúnyt űznek a színész nevéből a Szent Korona Rádió Sin City című műsorának 2010-es és 2011-es adásaiban.

Magvasi Adrián, a Jobbik XIII. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje „Robertinaként”, Balasi András, a Jobbik V. kerületi képviselője és információink szerint a Jobbik-frakció sajtóosztályának munkatársa pedig „Farföldiként” emlegette a színészt.

Magvasi Adrián: „Kezdjük is el akkor a mai műsort, a legelső hírt, azt most nagyon nem olvasom föl, hiszen úgy gondolom, hogy mindenki tisztában van vele és annyira friss – szinte egy pár órával ezelőtt történt, Alföldi Robertina ellen tüntettek a mai napon. A Jobbik tüntetett, illetve hát voltak nyilván mások is, szimpatizánsok. Aki közülünk ott volt, ő nem más, mint Balasi Andris, hogyha minden igaz, ugye?”

Balasi András: „Így van, hát sajnos, illetve nem sajnos Farföldi Robi nem jött ki, úgyhogy baromi hideg volt, tehát nem fűtötte a jelenlétével ott a területet.” 

A beszélgetésben a Nemzeti Színház előtti tüntetés kapcsán Szilágyi György, a párt országgyűlési képviselője úgy fogalmaz: „hát gondolom, mivel még az a szégyen fennáll, hogy ő a Nemzeti igazgatója, tehát valószínűleg bent volt az épületben és akkor azt úgy summázhatnánk, hogy kint hideg volt, bent meg meleg volt, mindenki jól elvolt. Reméljük, hogy egyszer megváltozik ez a helyzet is”.

Egy másik adásban Apáti István, a Jobbik parlamenti képviselője így beszél Alföldiről és a „liberális dögvészről”: „Vagy, hogy ha kicsit drasztikusabban és talán plasztikusabban akarnék fogalmazni, akkor azt is mondhatnám, hogy különösen a kultúra, a külügy és az oktatás területén tombol a liberális dögvész, itt jóvátehetetlen károkat okoz.” Arról is beszélt: „Egy sor olyan visszás lépésük volt a kultúra területén, ugye a Nemzeti Színház élén van továbbra is Alföldi Roberta. Tehát valami egészen elképesztő, hogy nemhogy kinevezni, nemhogy eltakarítanák őket, hanem otthagyják, sőt még oda helyezik őket.”

Korábbi cikkeinkben már beszámoltunk arról, hogy a Sin City című műsorban a fent említett jobbikos politikusoknak zsidózó megnyilvánulásai is voltak. Balasi András, aki információink szerint mindmáig a Jobbik sajtóosztályának munkatársa, a holokauszt áldozatainak számán viccelődött és vagonokat emlegetett. Apáti István a „zsidó gazdasági és politikai befolyás” mértékéről értekezett. Szilágyi György pedig egy „bizonyos állam” gyarmatosítási törekvéseit látta amögött az LMP mögött, amellyel manapság már együttműködésről tárgyalnak benzinkutak félhomályában.

Apáti, Szilágyi és Magvasi országgyűlési képviselőjelöltként indul a Jobbik színeiben az április 8-i választáson. 

Összesen 166 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ó, azok a régi, régi szép idők:)

Egyikőjüket sem tudom sajnálni. A Heller Ágnes, meg Alföldi féle, folyton magukat sajnáltató, hataloméhes baloldal pontosan olyan elvtelen, mint a cukibuzi Vona, és a hozzá hűséges jobbikos társai.

Szürkefarkas Vona, amint lassan hozzábuzul Alföldihez. Elképesztő.

"a "liberálisok" pedig mecsetet építenek a buzik megsemmisítőinek...."

Miközben a "nácikat" mentegetik. Én nem tartom a Jobbikot náciknak, csupán idézek ettől az elvtelen okádéktól:

https://youtu.be/c_BuiotXLAU

Válaszok:
Megtalálta | 2018. március 22. 16:49

Az egész ellenzék egyetlen szürke masszává állt össze. Egy elvtelen, aljas ganajtúró horda.

A jobbik meg akarta venni a kisgazdakat is. Nem lépnek vissza mégsem a jobbik javára.

A fenéket. Most szenvednek csak igazán, hogy a választási matek kimaxolása miatt mindenkinek ki kell nyalniuk a seggét. A szexológusok ezt spinoza-pózként ismerik.

a fideszes buzi - jó buzi
a fideszes zsidó - jó zsidó
a fideszes cigány - jó cigány
ja, és
a fideszes muszlim - jó muszlim (a zuglói pl. nem jó, ott az egész Zugló retteg - no go zóna!:)))

Egy másik hangfelvétel Janicáktól........

https://pestisracok.hu/analis-..

Mi az hogy "régi jobbikosok"???

Ezek UGYANAZOK az ún. jobbikosok.
Apáti, Szilágyi a párt vezető emberei, arcai a kezdetektől, most is.

Ismerek egy viccet: Alföldi Róbert, Vona Gábor és Karácsony Gergely bemegy egy zuglói mecsetbe...

Válaszok:
Megtalálta | 2018. március 22. 18:19

Aszongya a kádi: Na elmentek ti a gyehennába!

Nem , nem az a probléma, hogy ki gyalázta Alföldit!

Ez a probléma:
MIRKÓCZKI ÁDÁM

"A 2010 előtti retorikánk nem volt igaz
Igazából mi nem azok voltunk, akiknek láttattuk magunkat."

Gaudi nagyon találóan mondta: Ez volt a jobbik öszödi beszéde!
És tényleg. Innentől kezdve vége a dalnak.

Nem csodálkoznék, ha azt nyilatkoznák, hogy ezután csak Alföldi rendezéseket fognak nézni! :)))

Én megmondom neked őszintén, Alföldivel szinte semmiben nem értek egyet , de egy rendezése volt ami nekem világszínvonal!!!

Viszont a jobbiknak ettől az őrületétől, hogy a cipőköpködőkből, hogy lettek liberális néppárt....nos ettől hányok!
Tudom, hogy a politika nem a tisztesség és a makulátlan tisztaság mintája, na de azért mindennek van határa!

Válaszok:
Negue | 2018. március 22. 23:01

"Viszont a jobbiknak ettől az őrületétől, hogy a cipőköpködőkből, hogy lettek liberális néppárt....nos ettől hányok!"

Heller mamának viszont nem forog a gyomra! De így már érthető. Zsák a foltját! Illetve eddig is összetartoztak, csak Mirkóczkit kell tanulmányozni!

"Vona soha nem volt buzi, "

Hááááááááááát....azért meglepően nagyot kanyarodott az eddigi hitvallásától, amiket most mondott az utóbbi két évben, azt se hittük vona sohasem! Sohase mondd, hogy soha!

"(Színházban te sem járatsz sokat - ott nincs sok fideszes, az biztos..)"

Hogy érted ezt, a nézőtéren, vagy a "másik térfélen"?

Azért nyelvtanilag nézd át ezt a mondatodat, mert csak úgy próbáltam kikövetkeztetni?

"SzínházbaN(?) te sem járHatsz sokat"

Így gondoltad? "n" nélkül, és "h"-val?

Ha gondolod, hogy ez feltétlen Vonához tartozik, akkor jól van. Nyugodj meg.

Alföldi az "érdekes" rendezéseivel kiírta magát egy nagy politikai tábor tiszteletéből. Jelenleg állami sztárolás nélkül érvényesül, helyes, erre a hangra is van vevő.

Jobban örültem volna, ha ez a video nem kerül elő, mert lovat adni látszik azok alá, akik nem a valóban támadható oldaláról támadják ezt a szerintem Magyarországon levitézlett, valaha államilag sztárolt celebet.

Az egyén nemi irányultságának magánügynek kéne lenni, még akkor is, ha az a többségétől eltérő és nem titok.

Nem gondolom, h. általában színházi előadásokat, rendezéseket be lehetne tiltani, addig, amíg van, aki fizet érte, az a gyanúm, h. kontraproduktív lenne.

Kik fognak elbírálni? Milyen félreérthetetlen, világos kritériumok alapján?

Az ideális és a járható út, h. ne legyen erre igény, mert a nevelés és köznevelés, a közhangulat olyan közízlést eredményez, olyan világos az általánosan elfogadott norma rendszer, h. az alföldies rendezésekre már a kutya sem kíváncsi.

Addig is, ha egy előadás nemzeti szimbólumokat, érzéseket sért, azt a kritika megfelelő hangerővel és hatásfokkal tegye közismertté.

persze
fék nyúz
ahogy min.elnökünk mondaná, oly szellemesen

Véleményszabadság van, nem?

" Hogy is van ez?"

Szerinted én is biztos "fideszbirka" vagyok, de ki kell hogy ábrándítsalak, nálam (és még sokaknál) ez úgy működik, hogy a jobbik tragikomikus fordulatától még nem lett kedvencem Alföldi, de Heller Ágnes sem, azért mert összeborult Vonával.
A jobbiknak egy csomó dolgával egyet tudtam érteni. Mindig azt mondtam: kicsit le kéne venni ebből a durva hangvételből, és nem lenne semmi baj. Erre annyira levettek belőle (Vonáék), hogy ők lettek a szűzleányok kara. Nos ekkora fordulat nem létezik! Mint ahogy Mirkóczki be is vallotta:

""A 2010 előtti retorikánk nem volt igaz
Igazából mi nem azok voltunk, akiknek láttattuk magunkat."

A kimondott szavaknak súlya van!

Nem kell itt Alföldizni, meg keresni a nemlétező összefüggéseket, és főleg nem kell védeni a védhetetlent!

A jobbik vezetősége, élén Vonával, kinyírta a pártot. Ez ha tetszik ha nem, így van. Nagyon rövid időn belül a szemed láttára fejeződik be. Már csak az a kérdés, hogy melyik jobbikos az aki a saját szemének sem hisz, és melyik az aki tisztán látja a valóságot.

"A Szabadfogásban hárman megegyeztek abban, hogy a jelenlegi lesz az utolsó szabad választás Gypsylandben. "

Ezt már 2010-ben, és 2014-ben is vizionálták jó néhányan.Bejött? Ugye nem, sajnos pedig, hogy vártátok. De, hogy is gondoljátok komolyan, hogy ezt meg lehet csinálni? Vagy a másik oldal tudja ennek a receptjét? Hiszen történelmi gyakorlatuk az van benne!

"2O22-ben már nem lesznek zaklató ellenzéki pártok, sem okvetetlenkedő politikusok..."

Ebben egyetértünk. Ha a jelenlegi ellenzék ezt a tehetségtelen, ostoba ámokfutását tovább fejleszti, akkor ők maguk létrehozzák Európában elsőként, a szabad választások utáni egypárt rendszert! Gratulálok! Addig meg nyugodtan szédítsétek egymást! Biztos jó ez nektek.

"Na csakhogy kimondtad ugyanazt amit én is mondtam! "

Nem egészen ezt mondta, hanem ezt:

. Ha a jelenlegi ellenzék ezt a tehetségtelen, ostoba ámokfutását tovább fejleszti, akkor ők maguk létrehozzák Európában elsőként, a szabad választások utáni egypárt rendszert!

Vagyis ha ilyen létrejönne (természetesen nem jön), azért csak a szerencsétlenkedő ellenzék hibáztatható!
Azért már ne haragudj, ha egy mszp 8 év után azt tudja felmutatni, hogy egy fél százalékos pártból hoz magának miniszterelnökjelöltet, mert maguk közül nem találnak senkit?! Ráadásul Karácsony azt nyilatkozta, hogy: jobban utálom az mszp-t, mint a fideszt!!! Meg, hogy: Mi a fa....nak vállaltam az egészet? Szóval ne mondd, hogy ez nem egy SZÉGYEN!
Ezért már talán mégsem Orbánt kéne hibáztatni, ha tényleg egypárt lenne, de mondom ne aggódj ilyen nem lesz. De az igaz, hogy ezután tényleg nagyon el kellene az ellenzéknek gondolkodni, hogy a politikához is kell valami alkalmasság, ezt még az általam nem kedvelt "régi" emeszpések is tudták, de ez a mostani, egy minősíthetetlen szerencsétlenek gyülekezete!
Összefognak azzal a Gyurcsánnyal aki sorozatosan szúrta, és szórja hátba a volt pártját????????????? Miért?????????????
Ha tudnak együttműködni, akkor minek mentek szét? Ez GyF-re is vonatkozik.Kapkodnak, töketlenkednek. Megérdemlik egymást, Vonástól együtt!
""2O22-ben már nem lesznek zaklató ellenzéki pártok, sem okvetetlenkedő politikusok..."

Ebben egyetértünk. Ha a jelenlegi ellenzék ezt a tehetségtelen, ostoba ámokfutását tovább fejleszti, akkor ők maguk létrehozzák Európában elsőként, a szabad választások utáni egypárt rendszert! Gratulálok! Addig meg nyugodtan szédítsétek egymást! Biztos jó ez nektek."

Válaszok:
Negue | 2018. március 23. 19:12

jav: Nem egészen ezt mondtaM, hanem ezt:

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés