Hangfelvétel: így gyalázták Alföldi Róbertet a Jobbik politikusai

2018. március 22. 16:19

Bár manapság a Jobbik részéről az hangzik el, hogy Alföldi Róbert „egyenesen feltétele egy normális országnak”, korábban több jobbikos politikus is visszatérően gyalázta Alföldit. Hármójuk most is a Jobbik képviselőjelöltje.

2018. március 22. 16:19
Kereki Gergő
Kereki Gergő

Mirkóczki Ádámtól, a Jobbik szóvivőjétől egy minapi interjúból megtudhattuk, hogy Alföldi Róbert „nemhogy belefér, hanem egyenesen feltétele egy normális országnak”.

Nem voltak mindig ilyen lelkesek Alföldi Róberttel kapcsolatban a Jobbik politikusai. Olyan hangfelvételeket mutatunk be, amelyeken a párt országgyűlési képviselői primitív módon Alföldi homoszexualitására utalgatva, gúnyt űznek a színész nevéből a Szent Korona Rádió Sin City című műsorának 2010-es és 2011-es adásaiban.

Magvasi Adrián, a Jobbik XIII. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje „Robertinaként”, Balasi András, a Jobbik V. kerületi képviselője és információink szerint a Jobbik-frakció sajtóosztályának munkatársa pedig „Farföldiként” emlegette a színészt.

Magvasi Adrián: „Kezdjük is el akkor a mai műsort, a legelső hírt, azt most nagyon nem olvasom föl, hiszen úgy gondolom, hogy mindenki tisztában van vele és annyira friss – szinte egy pár órával ezelőtt történt, Alföldi Robertina ellen tüntettek a mai napon. A Jobbik tüntetett, illetve hát voltak nyilván mások is, szimpatizánsok. Aki közülünk ott volt, ő nem más, mint Balasi Andris, hogyha minden igaz, ugye?”

Balasi András: „Így van, hát sajnos, illetve nem sajnos Farföldi Robi nem jött ki, úgyhogy baromi hideg volt, tehát nem fűtötte a jelenlétével ott a területet.” 

A beszélgetésben a Nemzeti Színház előtti tüntetés kapcsán Szilágyi György, a párt országgyűlési képviselője úgy fogalmaz: „hát gondolom, mivel még az a szégyen fennáll, hogy ő a Nemzeti igazgatója, tehát valószínűleg bent volt az épületben és akkor azt úgy summázhatnánk, hogy kint hideg volt, bent meg meleg volt, mindenki jól elvolt. Reméljük, hogy egyszer megváltozik ez a helyzet is”.

Egy másik adásban Apáti István, a Jobbik parlamenti képviselője így beszél Alföldiről és a „liberális dögvészről”: „Vagy, hogy ha kicsit drasztikusabban és talán plasztikusabban akarnék fogalmazni, akkor azt is mondhatnám, hogy különösen a kultúra, a külügy és az oktatás területén tombol a liberális dögvész, itt jóvátehetetlen károkat okoz.” Arról is beszélt: „Egy sor olyan visszás lépésük volt a kultúra területén, ugye a Nemzeti Színház élén van továbbra is Alföldi Roberta. Tehát valami egészen elképesztő, hogy nemhogy kinevezni, nemhogy eltakarítanák őket, hanem otthagyják, sőt még oda helyezik őket.”

Korábbi cikkeinkben már beszámoltunk arról, hogy a Sin City című műsorban a fent említett jobbikos politikusoknak zsidózó megnyilvánulásai is voltak. Balasi András, aki információink szerint mindmáig a Jobbik sajtóosztályának munkatársa, a holokauszt áldozatainak számán viccelődött és vagonokat emlegetett. Apáti István a „zsidó gazdasági és politikai befolyás” mértékéről értekezett. Szilágyi György pedig egy „bizonyos állam” gyarmatosítási törekvéseit látta amögött az LMP mögött, amellyel manapság már együttműködésről tárgyalnak benzinkutak félhomályában.

Apáti, Szilágyi és Magvasi országgyűlési képviselőjelöltként indul a Jobbik színeiben az április 8-i választáson. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 250 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
br-o
2018. március 23. 16:11
Véleményszabadság van, nem?
Agnieszka
2018. március 23. 07:45
Alföldi az "érdekes" rendezéseivel kiírta magát egy nagy politikai tábor tiszteletéből. Jelenleg állami sztárolás nélkül érvényesül, helyes, erre a hangra is van vevő. Jobban örültem volna, ha ez a video nem kerül elő, mert lovat adni látszik azok alá, akik nem a valóban támadható oldaláról támadják ezt a szerintem Magyarországon levitézlett, valaha államilag sztárolt celebet. Az egyén nemi irányultságának magánügynek kéne lenni, még akkor is, ha az a többségétől eltérő és nem titok.
leech1
2018. március 23. 07:14
Ez a legkevesebb amit kaphat ez a buzi . Ahol eszik oda szarik . Lejáratta magát a libsik kedvence, aki még jó pár nyaklevest is megérdemel .
flesh ripper
2018. március 23. 07:13
Ha következetes módon ma is gyaláznák, akkor milyen szép lenne az élet az európai unióban! Felháborító, hogy manapság nem gyalázzák Robertinát! Hogyan is gyalázhatnák? Hiszen, Abdulina Zazri, a Sztambuli Ánuszrózsa, egy gyékényen hastáncol Robertinával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik