Hangfelvétel: így gyalázták Alföldi Róbertet a Jobbik politikusai

2018. március 22. 16:19

Írta: Kereki Gergő
Bár manapság a Jobbik részéről az hangzik el, hogy Alföldi Róbert „egyenesen feltétele egy normális országnak”, korábban több jobbikos politikus is visszatérően gyalázta Alföldit. Hármójuk most is a Jobbik képviselőjelöltje.

Mirkóczki Ádámtól, a Jobbik szóvivőjétől egy minapi interjúból megtudhattuk, hogy Alföldi Róbert „nemhogy belefér, hanem egyenesen feltétele egy normális országnak”.

Nem voltak mindig ilyen lelkesek Alföldi Róberttel kapcsolatban a Jobbik politikusai. Olyan hangfelvételeket mutatunk be, amelyeken a párt országgyűlési képviselői primitív módon Alföldi homoszexualitására utalgatva, gúnyt űznek a színész nevéből a Szent Korona Rádió Sin City című műsorának 2010-es és 2011-es adásaiban.

Magvasi Adrián, a Jobbik XIII. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje „Robertinaként”, Balasi András, a Jobbik V. kerületi képviselője és információink szerint a Jobbik-frakció sajtóosztályának munkatársa pedig „Farföldiként” emlegette a színészt.

Magvasi Adrián: „Kezdjük is el akkor a mai műsort, a legelső hírt, azt most nagyon nem olvasom föl, hiszen úgy gondolom, hogy mindenki tisztában van vele és annyira friss – szinte egy pár órával ezelőtt történt, Alföldi Robertina ellen tüntettek a mai napon. A Jobbik tüntetett, illetve hát voltak nyilván mások is, szimpatizánsok. Aki közülünk ott volt, ő nem más, mint Balasi Andris, hogyha minden igaz, ugye?”

Balasi András: „Így van, hát sajnos, illetve nem sajnos Farföldi Robi nem jött ki, úgyhogy baromi hideg volt, tehát nem fűtötte a jelenlétével ott a területet.” 

A beszélgetésben a Nemzeti Színház előtti tüntetés kapcsán Szilágyi György, a párt országgyűlési képviselője úgy fogalmaz: „hát gondolom, mivel még az a szégyen fennáll, hogy ő a Nemzeti igazgatója, tehát valószínűleg bent volt az épületben és akkor azt úgy summázhatnánk, hogy kint hideg volt, bent meg meleg volt, mindenki jól elvolt. Reméljük, hogy egyszer megváltozik ez a helyzet is”.

Egy másik adásban Apáti István, a Jobbik parlamenti képviselője így beszél Alföldiről és a „liberális dögvészről”: „Vagy, hogy ha kicsit drasztikusabban és talán plasztikusabban akarnék fogalmazni, akkor azt is mondhatnám, hogy különösen a kultúra, a külügy és az oktatás területén tombol a liberális dögvész, itt jóvátehetetlen károkat okoz.” Arról is beszélt: „Egy sor olyan visszás lépésük volt a kultúra területén, ugye a Nemzeti Színház élén van továbbra is Alföldi Roberta. Tehát valami egészen elképesztő, hogy nemhogy kinevezni, nemhogy eltakarítanák őket, hanem otthagyják, sőt még oda helyezik őket.”

Korábbi cikkeinkben már beszámoltunk arról, hogy a Sin City című műsorban a fent említett jobbikos politikusoknak zsidózó megnyilvánulásai is voltak. Balasi András, aki információink szerint mindmáig a Jobbik sajtóosztályának munkatársa, a holokauszt áldozatainak számán viccelődött és vagonokat emlegetett. Apáti István a „zsidó gazdasági és politikai befolyás” mértékéről értekezett. Szilágyi György pedig egy „bizonyos állam” gyarmatosítási törekvéseit látta amögött az LMP mögött, amellyel manapság már együttműködésről tárgyalnak benzinkutak félhomályában.

Apáti, Szilágyi és Magvasi országgyűlési képviselőjelöltként indul a Jobbik színeiben az április 8-i választáson. 

Összesen 162 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ó, azok a régi, régi szép idők:)

Egyikőjüket sem tudom sajnálni. A Heller Ágnes, meg Alföldi féle, folyton magukat sajnáltató, hataloméhes baloldal pontosan olyan elvtelen, mint a cukibuzi Vona, és a hozzá hűséges jobbikos társai.

Szürkefarkas Vona, amint lassan hozzábuzul Alföldihez. Elképesztő.

"a "liberálisok" pedig mecsetet építenek a buzik megsemmisítőinek...."

Miközben a "nácikat" mentegetik. Én nem tartom a Jobbikot náciknak, csupán idézek ettől az elvtelen okádéktól:

https://youtu.be/c_BuiotXLAU

Az egész ellenzék egyetlen szürke masszává állt össze. Egy elvtelen, aljas ganajtúró horda.

A jobbik meg akarta venni a kisgazdakat is. Nem lépnek vissza mégsem a jobbik javára.

A fenéket. Most szenvednek csak igazán, hogy a választási matek kimaxolása miatt mindenkinek ki kell nyalniuk a seggét. A szexológusok ezt spinoza-pózként ismerik.

a fideszes buzi - jó buzi
a fideszes zsidó - jó zsidó
a fideszes cigány - jó cigány
ja, és
a fideszes muszlim - jó muszlim (a zuglói pl. nem jó, ott az egész Zugló retteg - no go zóna!:)))

Egy másik hangfelvétel Janicáktól........

https://pestisracok.hu/analis-..

Mi az hogy "régi jobbikosok"???

Ezek UGYANAZOK az ún. jobbikosok.
Apáti, Szilágyi a párt vezető emberei, arcai a kezdetektől, most is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés