A „fajtabeliek” és a „vagonok” – újabb jobbikos hangfelvétel

2017. november 20. 12:24

Balasi András, a Jobbik V. kerületi képviselője és Papp Sándor Zoltán, a szarvasi Jobbik alapítója bizonyos „fajtabeli” emberek bevagonírozásáról és deportálásáról beszélt a Szent Korona Rádió műsorában.

2017. november 20. 12:24
Kereki Gergő
Kereki Gergő

A Szent Korona Rádió Sin City című adásában, 2011. április 6-án Balasi András, a Jobbik V. kerületi képviselője arról beszélt, hogy az adást megelőző percekben egy Magyar Nemzeti Gárda pólóban járkáló fiatalembert igazoltatott a rendőrség a Nyugati pályaudvarnál.

Az igazoltatás indoka Papp Sándor Zoltánt, a szarvasi Jobbik alapítóját is elgondolkoztatta. Majd megkérdezte, hogy „lehet, hogy azért csaptak le rájuk, mert valakik utaztak valahova, nem?”, majd rá is kérdezett, hogy a „vagonok környékén” történtek-e az események.

Balasi erre azt válaszolta, hogy: „Nem, most ne beszéljünk még vagonokról. Vagonokról majd később esetleg.”

Balasi még hozzátette, hogy a Nyugati téri aluljáróban kiskorú lányokat látott „nagykorú hasonló fajtabeli férfiak társaságában” álldogálni. Papp Sándor Zoltán ezt nem hagyhatta annyiban, és visszakérdezett: „Ki tudja? Talán ez fiatalember ezt az előbb említett társaságot akarta egy vagonra felterelni, hogy aztán elszállíthassák őket innen.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ombudsmanyus
2017. november 20. 21:50
Felvágnám az ereimet, ha az lenne a feladatom, hogy a Szent Korona rádió sok évvel ezelőtti műsorait kellene hallgatnom, hátha kisercen valami nem odavaló. Persze, van az a pénz, meg van az az "ember". Mondjuk ezek az adások kb. akkor mentek, amikor a felcsúti dakota a volt munkásőr Hitlert éltető lapját ajánlotta a nagyközönség kegyeibe, meg amikor elengedte a baltás gyilkost. Na, de akkor így cselekedtek nemzetünk nagyjai. Ergé, meddig bírod?
katus
2017. november 20. 19:58
B. Ferenc Attila 2017. 11. 20. 14:50 Szilhalom fideszes polgármestere megvalósította a fideszes „béruniót”: ingyen dolgoztatja éttermében a diákokat Bóta Ferenc: http://zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/BFA/november/1000x1000/szihalom.JPG Saját éttermeiben mindenféle díjazás nélkül dolgoztatta a Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközépiskola diákjait Bóta József, az iskola egykori igazgatója, a Heves megyei Szihalom Fideszbe belépett polgármestere. A Magyar Nemzet tudósítása szerint a diákok elméletileg szakmai gyakorlaton vettek részt, a gyakorlatban azonban a megengedettnél sokszor tovább tartott a munka, sőt az is előfordult, hogy a polgármester cégének rendezvényeire irányították őket gyakorlat címén. Az egyik tanuló elmondása szerint egy alkalommal döntés elé állították őket: vagy lenyomnak 12 órát a polgármester étteremében, vagy a téli szünetben is dolgozniuk kell majd. Persze Bóta József polgármester verziója szerint ők minden szabályt betartottak. A napnál is világosabb, hogy a Fidesznek azért nem érdeke a pártokon felülálló Bérunió megvalósítása, mert Orbán és strómanjai, Magyarország tiszavirág életű kiskirályai a bérek alacsonyan tartásában érdekeltek. A fenti példa még ennél is pofátlanabb, hiszen a fizetség ebben az esetben a nagy semmi. Ilyen a fideszes „bérunió”.
katus
2017. november 20. 19:58
Tóth R. Tamás 2017. 11. 20. 17:30 Magyarázkodik a Fidesz Orbán titokzatos svájci útjai miatt http://zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/Tyler/j%C3%BAnius/1000x1000/Orban_szef_comicstyle.jpg A múlt héten mi is beszámoltunk róla, hogy Orbán különös utakat tett Svájcba az adófizetők pénzéből. A hírfogyasztók körében az interneten olvasható leggyakoribb magyarázat a feltételezhetően létező titkos bankszámlákhoz köthető. Tegnap aztán valószínűleg a riadt Orbán utasítására kiadtak egy rövid, szánalmas indoklást. Havasi Bertalan a miniszterelnök hűséges sajtósa igyekezett gyorsan tisztáznia az utak célját - nem túl sok sikerrel. Egy 2014-es rejtélyes utazás kapcsán Havasi arról próbálta győzködni a közvéleményt, hogy az Olimpiai Bizottság vezetésével tárgyalt Orbán. Sem a találkozó témájáról, sem a találkozó tényéről nem írtak sehol. Pedig a hasonló, valóságban is megtörtént találkozók alkalmával ez egyáltalán nem így szokott történni, sőt, még ennél csekélyebb horderejű ügyekről is rendszeresen beszámolt a kormany.hu korábban. A második ilyen utat a FIFA-gálán tett látogatásával magyarázzák. A talán legkorruptabb szervezet eseményén valóban ott ült a pocakos Viktor. Állítólag Orbán az OTP magángépével repült Svájcba, ahol valamilyen különös véletlen folytán egyébként ott volt haverja, a közbeszerzések együgyű királya, Mészáros Lőrinc is. A harmadik utazás is tartogat némi csavart. Orbán 2015-ben a nemzetközi úszószövetség vezetésével tárgyalt. Erről be is számoltak. Ahogyan arról is, hogy ezt követően találkozott Thomas Bach-hal (a NOB elnökével), érdekes módon ugye semmilyen hír nem volt fél évvel korábban egy ilyen találkozóval kapcsolatban. Vagy 2014-ben mégsem találkoztak? A negyedik út: Itt egy Havasi által adott, utólagos tájékoztatás történt, mely szerint Viktor a kazah miniszterelnökkel tárgyalt Svájcban. A hivatalos, aznapi programjában azonban erről szó sem volt. Az ötödik út is több mint homályos. Ez idén történt, a hírek szerint Orbán a NOB elnöknek adott magyarázatot a budapesti pályázat visszavonásáról. A szokásokkal ellentétben erről a találkozóról sem tettek említést a hivatalos tájékoztatásban. És ugye emlékezhetünk arra is, amikor a pocakos vajda csak úgy Svájcba vonatozott. Ami persze csak egy szimpla magánút volt. Úgy tűnik tehát, Orbán minden évben Svájcba utazik valami titokzatos ügy rendezése miatt. Vajon mi lehet ez a titkos dolog, ami a miniszterelnök személyes jelenlétét kívánja, és amikkel kapcsolatban kivétel nélkül furcsaságok derülnek ki? Magánutak? Az ország ügyeiben tett egyeztetések? Vagy talán Orbán saját ügyeiben tett intézkedések? Kedves Berci! Kérlek, mesélj még!
felcsúti faszkópé
2017. november 20. 19:21
A mandiner is mehet a picsába sajnós az Orbáni média zabálok tányérjára került és most mint a többi sz@r. Önti a propagandát. 2011-es felvételeket halásznak elő majd a címbe azt írják,hogy ''most épp''
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik