Nem működünk együtt a hatóságokkal

2018. január 10. 19:12

Együtt
MTI-OS
Az Együtt minden jogi lehetőséget ki fog használni az adójogi és közigazgatási eljárásokkal szemben.

„Az Állami Számvevőszék ma délután közzétett jelentésében nem adott helyet az Együtt egyetlen észrevételének sem, továbbra is fenntart minden állítást, melyben a párt gazdálkodását kifogásolta. Jelentésében az ÁSZ közel 20 millió forint kifizetésére kötelezi az Együttet. 

Juhász Péter, az Együtt elnöke tiltakozik az Állami Számvevőszék döntése ellen, az ugyanis nem megfelelő ellenőrzést folytatott le. Külön felháborító, hogy bár az Együtt elnöke többször kérte a számvevőszéket és annak elnökét, Domokos Lászlót, bocsássa rendelkezésére, vagy legalább nyújtson betekintést azokba a dokumentumokba, melyek alátámasztják a pártra kiróni tervezett büntetést, az ÁSZ azonban még csak nem is reagált érdemben soha Juhász Péter követeléseire. 

Az Állami Számvevőszék nyilvánvalóan a Fidesz pártállami módszereit kiszolgálva, adminisztratív eszközökkel próbálja ellehetetleníteni az ellenzéki pártokat a 2018-as választások előtt. A Fidesz már az ellenzéki pártok anyagi forrásait is támadja egy elvileg független intézmény felhasználásával.

Az Együtt nem fog együttműködni a hatóságokkal, minden jogi lehetőséget ki fog használni az adójogi és közigazgatási eljárásokkal szemben.”

MTI Országos Sajtószolgálat

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A választásokig! És a választások után folytatódik. :)))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés