Öt államot követel a feketéknek a Fekete Párducok egyik vezetője

2016. július 11. 10:22
Fekete országot hozna létre az Egyesült Államokon belül Babu Omowale, az Új Fekete Párducok Párt egyik vezetője. Omawale ismerte Micah Johnsont, a dallasi lövöldözőt is: nem támogatja, de megérti a tettét.

Babu Omowale, az amerikai Új Népi Fekete Párducok Párt „védelmi minisztere” szerint a feketéknek vissza kellene vándorolniuk öt amerikai államba és egy országon belüli országot kéne alkotniuk. Omowale egy rádióinterjúban beszélt a forradalmi tervéről. Arról beszélt: ha a feketék betelepülnek, a fehérek valószínűleg elkezdenek kiköltözni, így könnyen megvalósítható a reconquista. Omowale szerint a Louisiana, Mississippi, Dél-Karolina, Alabama és Georgia államokra tarthatnának igényt. 

A Fekete Párducok vezetője azt mondta: a feketéknek a saját kezükbe kell venniük a visszafoglalt területeken a gazdaságot, a politikát és az oktatást. „Nem vagyunk képesek arra, hogy teljesen elszigeteljük magunkat az Amerikai Egyesült Államokban és ezzel tisztában vagyunk. (…) Ez egy folyamat része lesz.

Omowale egyébként a Huey P. Newton Lövészklub alapítója is és ismerte a dallasi lövöldöző Micah X. Johnsont fekete közösségi eseményekről. Johnson tettéről Omowale a Reuters-nek azt nyilatkozta, hogy „nem bocsátjuk meg, nem támogatjuk, de megértjük”.  

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

könyörgöm mit akarnak ezek még?

hiszen már az elnök is feka!

:DD

Van gógyijuk, az biztos. Ott maradnának nekik a lakások, a gyárak......minden. Készen kapnának mindent, mit az eu-ban a migránsok.
Várom erről az ötletről Soros véleményét.

No most a szavukon lehetne fogni a feketéket- vihetnék Obamát is- de gondolom ő már nekik sem eléggé sötét.

Libéria jut azonnal az ember eszébe, az 1800-as évek közepéből, ahol a volt rabszolgáknak próbáltak Afrikában egy önálló államot csinálni. Rá lehet keresni mennyire volt sikertörténet. Ja kérem, ha egzakt módon vizsgáljuk az afroamerikai közösséget, leesik, hogy az affirimative action nélkül, saját jogukon egy Haitire hajazó életet élhetne csak egy átlag néger.

Ide vezet, ha egy etnikai csoport elől emberiességi, humaniter okokból elhallgatják az igazságot. Egy átlag fekete joggal gondolhatja, pl a "Black History Month" agymosása után, hogy mindent a feketék találtak fel, csak a fehérek ellopják tőlük eredményeiket. Ebbe a sorba szépen illeszkedik az, amit a feketék nagy része vall, hogy a piramisokat fekete fáraók építették, meg hogy Martin Luther King, meg Mandela nem köztörvényes bűnözők voltak, hanem szent emberek.

" YES WE CAN! "

&


" CHANGE WE NEED! "


:DD

pedig muzikálisan eléggé ott vannak

csak sajnos vannak olyan dolgok amiket zenéért nem adnak csak úgy oda

+

ismerjük a hangya és a tücsük meséjét is...

:-)

Kevesebb is elég lenne.

Mondjuk az azért zavarhatná a fekete szeparatistákat, hogy az orruk előtt van pár példa, ahol a feketék vették kezükbe a dolgokat: Detroit a 85% feketével és 40 éven keresztül a kiváló fekete polgármesterekkel már szinte a 3. világot idézi. Emblematikus figura innen Mathis Otis, a volt iskolaszéki elnök, akivel nem az volt a legnagyobb baj, hogy analfabéta volt, hanem az, hogy detroiti irodájában megróbálta megerőszakolni a new-yorki tanfelügyelőnőt...

Figyelj nagyon , Merkel !...

Na jó, de melyik négy állam legyen az? New York benne legyen? :-)))))

Hülye EU, hülye libsik, hülye Szanyi kapitány - Európában ezt a migránsok hamarább megteszik,itt előbb lesz iszlám állam, mint az USÁBAN fekete állam, az arabok okosabbak és fanatikusabbak, mint a négerek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés