MSZP: A Fidesz fejezze be a nagyüzemi pénzbehajtást!

2015. január 8. 15:21
Az MSZP szerint a magyaroknak és a vállalkozóknak akkor lenne több pénzük, ha a Fidesz-kormány végre befejezné a korrupciót. Lukács Zoltán, az ellenzéki párt alelnöke közleményében kérdőre vonta Németh Szilárd, Fideszes politikust az újabb rezsicsökkentés ügyében.

Az MSZP szerint a magyar emberek és vállalkozások zsebében akkor maradna több pénz, ha a korrupt Fidesz–kormány befejezné a nagyüzemi pénzbehajtást. Ezt Lukács Zoltán, az ellenzéki párt alelnöke, frakcióvezető–helyettese csütörtökön arra reagálva közölte, hogy a fideszes Németh Szilárd elmondta, az idén létrejövő állami szolgáltatóval a szabad piacon is letörné az energiaárakat a Fidesz, hogy a vállalkozásokra is kiterjedhessen az akár 10 százalék közeli rezsicsökkentés.

Az MSZP–s politikus közleményében azt firtatja: milyen vállalkozói rezsicsökkentésről hazudozik Németh Szilárd, amikor a Fidesz fizetőssé tette az eddig ingyenes autóutakat, plusz forgalmi adóval drágítja az élelmiszereket, bezáratja az olcsó hipermarketeket és több ezer ember munkahelyét szünteti meg a kötelező vasárnapi zárva tartással. Lukács Zoltán azt írta, Németh Szilárd egy képzelt álomvilágról beszél, miközben a valóság az, hogy még mindig rejtegetik annak a 34 ügynek a bizonyítékait, amelyeket az Európai Unió csalásellenes hivatala adott át a Legfőbb Ügyészségnek.

Milyen korrupciós ügyek miatt van kitiltva az Egyesült Államokból Vida Ildikó, a Nemzeti Adó– és Vámhivatal elnöke? Miből van százmilliós luxusingatlana Szijjártó Péternek, Kósa Lajosnak, Rogán Antalnak és a többi fideszes politikusnak? Milyen ügyek intézése miatt jár egyre gyakrabban Svájcba Orbán Viktor? – sorolta kérdéseit az ellenzéki képviselő.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

blablablablablablabla

Vergődjetek csak más dolgotok úgy sincs.

Az MSZP nem veszi észre , hogy már a kezdet kezdetén hiteltelen volt a "korrupció"-téma eröltetése . Charles Gáti cinikus megjegyzése óta - jó ötlet volt a korrupció-téma kiválasztás ... - pedig végképp nevetséges . Orbán svájci útjai / ? / , a NAV-botránykeltés amerikai blöffje stb. csak a baloldalnak , illetve a kvázi hivatásos vándor-tüntetőknek tűnik fontosnak .

Remélem közmunka keretében.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés