Fidesz: A baloldal már megint a külhoni magyarok ellen kampányol

2014. szeptember 17. 17:17
A Fidesz felszólítja a baloldalt, hogy hagyja abba a külhoni magyarok elleni hangulatkeltést: „a baloldal tényleg semmit nem tanul, az önkormányzati választás közeledtével ismét a kettős állampolgárság ellen kezdett kampányba”.

A Fidesz országgyűlési frakciója szerdán közleményt juttatott el az MTI-hez, amelyben úgy fogalmaztak: „a baloldal tényleg semmit nem tanul, az önkormányzati választás közeledtével ismét a kettős állampolgárság ellen kezdett kampányba”

 
Szerintük a honosítási eljárás körüli visszaélésekkel kapcsolatos híresztelések célja a lejáratás, hogy elbizonytalanítsák a külhoni magyarokat az állampolgárság felvételében. 
 
A kormány a visszaélések megelőzése érdekében az elmúlt időszakban több intézkedést is hozott, hogy a csalók előtt bezárja a kiskapukat – tudatták. Hozzátették: a honosítás a legszigorúbb ellenőrzés mellett zajlik, aminek köszönhetően a hatóságok hatékonyan ki tudják szűrni az ezzel kapcsolatos visszaélési kísérleteket. 
 
Akikről bebizonyosodik, hogy jogosulatlanul szereztek állampolgárságot, azoktól az állam visszavonja azt, ahogy az már többször meg is történt – olvasható a Fidesz közleményében.     
 
Korábban Kiss László szocialista országgyűlési képviselő arról beszélt: pártja tömeges korrupciót feltételez az állampolgársági eljárásokban.

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

neked sem sikerült...

Igen, azok mindenhol vannak.
És minél szarabbul van kiépítve a rendszer, annál könnyebb visszaélni vele.
Node a fiúk szokás szerint nem ismerik be a hibát, hanem a "mocskoshazaárulóbaloldalakikutáljákahatárontúlimagyarokat" szöveget nyomják.

Szerintem ez már egyre unalmasabb...

Nem te vagy az a cigányféreg, aki Franciaországból gyüttmentezi az erdélyi magyarságot? Azt hiszem te vagy az.

Érdekes módon még egy "magyar" politikust sem láttam azon felháborodni, hogy az ország kétharmadának szétosztása után a megszállóink nekiálltak seftelni mindenki állampolgárságával, máglyán égetni a papírokat, meg ilyesmi. Erre rá se baszott még eddig egyik sem.

Fidesz hagyjon már fel a ukrajnai magyarok lenézésével és segítse már a menekült státuszukat, mert félnek, hoyg 3 hónap után visszatoloncolják őket, így sesm egyszerű a helyzet, mert a család egyik fele itt szopik, a másikat meg ott vegzálják...

ébresztő...

ki a magyar?? és mi az hogy magyar? és mióta magyar a magyar?

úgy tünik...

de én valójában kérdeztem...

sebaj...vitatkozzatok tovább...
olyan, mint magyar ebben a medencében elég kevés van...

elenyésző...annyiszor ki lett már írtva

te lenni osztrák, mind a négy nagy szülő...

ha csak a mai magyar honra nézzük, akkor 2/4 nagyszülő magyar :D

te már csak tudod :D

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés