Kettős állampolgárság

Fidesz: A baloldal már megint a külhoni magyarok ellen kampányol

2014. szeptember 17. 17:17
A Fidesz felszólítja a baloldalt, hogy hagyja abba a külhoni magyarok elleni hangulatkeltést: „a baloldal tényleg semmit nem tanul, az önkormányzati választás közeledtével ismét a kettős állampolgárság ellen kezdett kampányba”.

A Fidesz országgyűlési frakciója szerdán közleményt juttatott el az MTI-hez, amelyben úgy fogalmaztak: „a baloldal tényleg semmit nem tanul, az önkormányzati választás közeledtével ismét a kettős állampolgárság ellen kezdett kampányba”

 
Szerintük a honosítási eljárás körüli visszaélésekkel kapcsolatos híresztelések célja a lejáratás, hogy elbizonytalanítsák a külhoni magyarokat az állampolgárság felvételében. 
 
A kormány a visszaélések megelőzése érdekében az elmúlt időszakban több intézkedést is hozott, hogy a csalók előtt bezárja a kiskapukat – tudatták. Hozzátették: a honosítás a legszigorúbb ellenőrzés mellett zajlik, aminek köszönhetően a hatóságok hatékonyan ki tudják szűrni az ezzel kapcsolatos visszaélési kísérleteket. 
 
Akikről bebizonyosodik, hogy jogosulatlanul szereztek állampolgárságot, azoktól az állam visszavonja azt, ahogy az már többször meg is történt – olvasható a Fidesz közleményében.     
 
Korábban Kiss László szocialista országgyűlési képviselő arról beszélt: pártja tömeges korrupciót feltételez az állampolgársági eljárásokban.

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hagyni kell a hazaárulókat, saját dugájukba dőlnek! Régi bolsevita módszer a proletárokat másnak neki ugrasztani a saját - vélt - szerencsétlenségük miatt..

Igen, azok mindenhol vannak.
És minél szarabbul van kiépítve a rendszer, annál könnyebb visszaélni vele.
Node a fiúk szokás szerint nem ismerik be a hibát, hanem a "mocskoshazaárulóbaloldalakikutáljákahatárontúlimagyarokat" szöveget nyomják.

Szerintem ez már egyre unalmasabb...

"aki külföldi titkosszolgálattal működik együtt magyar nemzeti célokkal szemben, az hazaárulást követ el."
Ez nagyjából így van.

Nem te vagy az a cigányféreg, aki Franciaországból gyüttmentezi az erdélyi magyarságot? Azt hiszem te vagy az.

"Több iparági érintett szerint"
Jereváni rádió bemondta..

Érdekes módon még egy "magyar" politikust sem láttam azon felháborodni, hogy az ország kétharmadának szétosztása után a megszállóink nekiálltak seftelni mindenki állampolgárságával, máglyán égetni a papírokat, meg ilyesmi. Erre rá se baszott még eddig egyik sem.

Fidesz hagyjon már fel a ukrajnai magyarok lenézésével és segítse már a menekült státuszukat, mert félnek, hoyg 3 hónap után visszatoloncolják őket, így sesm egyszerű a helyzet, mert a család egyik fele itt szopik, a másikat meg ott vegzálják...

ébresztő...

ki a magyar?? és mi az hogy magyar? és mióta magyar a magyar?

úgy tünik...

de én valójában kérdeztem...

sebaj...vitatkozzatok tovább...
olyan, mint magyar ebben a medencében elég kevés van...

elenyésző...annyiszor ki lett már írtva

te lenni osztrák, mind a négy nagy szülő...

ha csak a mai magyar honra nézzük, akkor 2/4 nagyszülő magyar :D

és milyen indiainak lenni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés