Cirillbetűs Fidesz-logóval tiltakozott Paks-ügyben az LMP

2014. január 15. 12:57
A párt közérdekű adatigénylést nyújtott be, hogy nyilvánosságra kerüljön a paksi bővítéséről született megállapodás teljes szövege. Csiba Katalin szerint Orbán elkezdte a belépést a Szovjetunióba.

A Paksi Atomerőmű bővítéséről szóló, Moszkvában kedden aláírt megállapodás teljes szövegének nyilvánosságra hozatalát kéri az LMP közérdekű adatigénylés keretében. Szél Bernadett, a párt társelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: ha ezt nem kapják meg, perrel kényszerítik ki a megegyezés közzétételét, szerinte ugyanis „az unokáink életét is befolyásoló döntés” veszélyezteti az ország szuverenitását.

Az országgyűlési képviselő ismét arra szólította fel az ellenzéki pártokat, támogassák a paksi bővítésről szóló politikai vitanap megtartását.

Csiba Katalin, az LMP országos választmányának tagja a tájékoztatón arról beszélt, hogy „Orbán Viktor kedden elkezdte a belépést a Szovjetunióba”. Szerinte ugyanis Vlagyimir Putyin orosz elnök nem titkolt szándéka a keleti birodalomépítés. A sajtótájékoztatón díszletként használt cirill betűs Fidesz-logót Csiba korábban megkísérelte átadni Rogán Antalnak.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már hajlottam az LMP felé orientálódásra, de ezt a blődséget a Szovjetunióról nehezen emésztem meg.

"Csiba Katalin szerint Orbán elkezdte a belépést a Szovjetunióba."

Nemcsak Orbán, hanem a Lettek, Finnek, Csehek és Lengyelek is. Ugyanis ezeknek is lepaktáltak az orosz 'atommal'. (Szándékosan írtam helytelenül a népneveket, a legújabb félanalfabéta trend szerint.)

Ha a LMP is ennyire demagóg lehúzhatja a rolót.

"Tisztán akar látni Paks-ügyben az LMP"

Vannak jó szemorvosok, akik biztosan tudnak segíteni. Mesterházyhoz kell bizalommal fordulni ő - apja révén - ismer megbízható baloldali orvosokat.

Mivel a Paksi megállapodás részletei a Parlament elé kerülnek, mivel annak végleges formáját a képvíselöknek jová kell hagyni a Kormányközi megállapodás aláírásához.

A lomposok meg mig ez nem kerül napirendre a parlamentbe nyugodtan láncolhatják magukat a Paksi keritéshez.

A komcsi főbünösök titkait és az elszámoltattás folyamatát az általatok körömszakadtáig védett ügyészség és birói kar védi akikért még az EU-t is fellázitotátok.
Az ejtőernyös tartótiszt elvtárs hölgyek és urak ott bigyeszkednek a felső ügyészi és birói testületekbe, söt minden szinten.

A pártállami iratokat az MSZP saját tulajdonának tekintve a mai napig nem adta át azokat a levéltárnak hiába van AB határozat és törvény. Az, hogy ki kicsoda és jelenleg milyen beosztásba van csak ezekből lehetne tudni. Mivel azok akik most a köztudatba forognak ismert tevékenykedés után vannak a helyükön és nyílt titok. Nem azoktől kellene félteni a közéletet és az ország sorsát.

89 után mikor szétspricceltek és elfoglaltán makulátlan multtal(őnéletrajz hamisitott) a posztjukat azon dolgoztak, hogy pl a mai állapot létrejöjön a baloldalon. Többen nyílatkozták a rendszerváltoztattás hajnalán, hogy jű most alámerülünk, elmegyünk, de vissza fogunk jőnni.

Ahelyett, hogy a fiatalok jobban tájékozodnának és valóban az ország szekerét tolnák tudatlanságukban azokat segitik akik a diktaturát fenntartották mozgatták és ma is mozgatják a háttérhatalomként külömböző szinteken.

"Ha a LMP is ennyire demagóg lehúzhatja a rolót."

Próbáltak nem demagógok lenni néhány évig, az nem sikerült. Magyarországon csak a végtelenül demagóg pártok kerülhetnek be a Parlamentbe. :)

sunázzátok, a seggszájú vezérével együtt

Kettős látás és gondolat olvasás?!

Mégis honnan tudod, hogy én kit sunáznánk, Toncsi?

De azért jó arc vagy, hogy nem tagadod. :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés