Mi a probléma Orbán kivégzésével?

2013. október 1. 19:19

Balavány György
Balavány Poszt
Bajnai most azt is megmutatta, hogy a rizsa, miszerint felül kíván emelkedni a gyűlölet kultúráján, mennyire csak rizsa. Rizsa habbal.

„A Vincent körülbelül ugyanezt mondja, hozzátéve, hogy bizony itt mocskos kampány lesz, szelaví, s hát a »mocskos munkát is el kell végezni valakinek«, legyen ez – javasolja – az MSZP-nél Szanyi, az E14-nél meg a Szolidaritás.

Csak azt felejti el a Vincent, hogy mitől lesz mocskos a kampány. Elárulom, kedves Vincent: például tőletek. Tőlünk, horribile dictu. Mindenkitől, aki részt vesz benne, ráadásul így. 

Bajnai már sokszor megtagadta az eredeti, egyébként sem túl racionális ígéreteit (nem akar miniszterelnök lenni, nem akar messiási szerepben tetszelegni, nem a 2010 előtti korszakot akarja restaurálni stb.). Hát most azt is megmutatta, hogy a rizsa, miszerint felül kíván emelkedni a gyűlölet kultúráján, melyben a politikai ellenfél megsemmisítendő ellenség, mennyire csak rizsa. Rizsa habbal.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Nem puha pöcsösködni itt."

Ezt a puha pöcsösködést már sokadjára sütötted el. Fájdalmasan vagy érintve, ugye?

A csürhék halmazába tartozik az akik rászt vettek a szobor ügyben, és az is amikor egy volt miniszterelnököt leköpnek, más ország szászlóját elégetik...stb.

Nekem a Bajnai beszédben azt tünt félelmetesnek és figyelmeztetőnek (talán mint a Gyöngyösi féle mondatok), hogy egy demokratikusan megválasztott, még mindig a közvélemény által támogatott kormányzó szövetséget rezsimezik és azt mondta, hogy 2014 után Orbán Viktornak és bandájának el kell tünni a közéletből.
Jól hallottam??? Még ellenzéket sem akar???
No ez a nagyon veszélyes.
Az USA támogatását élvez? Valamire készülhetnek ha ezt ki meri jelenteni?
Milyen demokráciát akar ez????

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés