Baltás erkölcs

2013. május 12. 19:25

Karácsony Gergely
Karácsony Gergely blogja
Orbán Viktor megérdemelné, hogy közelgő 50-ik születésnapjára az azeri kormány adjon ki emlékbélyeget.

Úgy tűnik a baltás gyilkos kiadása sem volt elég, a kormány csontig be akar nyalni Azerbajdzsánnak. Nyilván pénzt akarnak, de ha már úgy érzik, hogy muszáj valakinek a talpát nyalni, akkor egy fokkal jobban tennék, ha az EU talpát nyalnák, elvégre onnan azért több pénz jön. De nem, az EU ellen inkább tüntetést szerveznek az álciviljeik Brüsszelen. És méghozzá kérem szépen erkölcsi okokból! A Békementes Bencsik András szerint ugyanis az EU nehezen viseli, hogy »2010-ben morális forradalom zajlott le hazánkban«, melynek révén Magyarország öntudatos, egészséges ország, márpedig »a sok beteg közül kilóg az egészséges«.

Aha. Az azeri baltás gyilkost kiadni, kommunista, KBG-s, puccsista maffiózóról bélyegsorozatot készíteni, a Közgépnek megbundázott közszerzéseken százmilliárdos megbízásokat adni, nemkívánatos személyt a híradóból kitakarni, a téli fagyban ez ellen sztrájkolókat karácsonyi dalok bömböltetésével kínozni, emberek ezreit hosszú órákig a fagyban hagyni, trafikot trafikostól elvenni és fideszes haveroknak odaadni, adótarozást öt évig nem befizetni, rekord költségtérítést felvenni, reszicsökkentést hazudni még azoknak is, akik fával fűtenek, szegény juhászembertől nem csak az állami földbérletet, de még a trágyát is elvenni, feleséget verni marha erkölcsös dolog.

Orbán Viktor megérdemelné, hogy közelgő 50-ik születésnapjára az azeri kormány adjon ki emlékbélyeget. Amit ő és a pártja csinál, az legfeljebb az azeri maffiaállam számára lehet erkölcsös. Egyébként végtelenül erkölcstelen.”

 
 
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 177 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A baltás kiadatása nem magyar érdek volt, de végre kellett hajtani, mert stratégiailag fontos volt azoknak akik Irán szomszédai között kevernek. Nekik pedig nem mondhat nemet Orbán (sem).

Aki még ma is baltásozik az egyszerűen komolytalan, leírja magát, mint Karácsony:

Személyeskedve sértegetés nem érv csak a balhibbant éceszgébereknél.

"Mi van Topi?"

Ez a gyűlöletdervis Topó?

Ez a Gergely a Sirályban is kevés lenne

Meg a pénztelenségtől...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés