Baltás tüntetés Orbán ellen: kétezren a Kossuth téren

2012. szeptember 4. 19:58
Bocsánatot kért az örményektől a Milla által szervezett tüntetés mintegy kétezer résztvevője. A kedd délután a Kossuth téren összegyűlt tüntetők Orbán Viktort bírálták az azerbajdzsáni baltás gyilkos kiadása miatt.

Rényi András művészettörténész a demonstráción felszólalva kifejtette: „A napnál is világosabb, hogy Magyarország becsületét olyan pénzekért adták el, amikről nem kell elszámolni.” „Mi már bocsánatot kértünk Örményországtól. Most a vezetőinken a sor.” – tette hozzá.

Az Index arról számolt be, hogy a tüntetésen részt vett Karácsony Gergely LMP-s, Szabó Zoltán, Molnár Csaba és Kovács László MSZP-s, illetve Bauer Tamás korábbi szabad demokrata politikus is. A rendőri jelenlét visszafogott volt, a tüntetés mintegy egy óra után befejeződött – írja a lap.

A Millamédia beszámolója szerint a demonstráción Krajcsír Piroska armenológus a következőket mondta: „Szegény jó Szabó Magda, aki oly tiszta lélek volt, annyira érzékeny helyes és helytelen, jó és rossz, igazságos és igazságtalan tekintetében, annyira szigorú még önmagához is, mit szólna, hogy egy baltás gyilkos lett egyik legjobb művének interpretátora?”

Összesen 241 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ahogy Virág elvtárs mondaná, a nemzetközi helyzet fokozódik:

http://index.hu/belfold/2012/0..

Mondjuk mint a fenti általam belinkelt cikk is bizonyítja jól meg lett kavarva a sz.r. Remélem azonban, hogy ezen a fenyegetőzésen túl nem lesz semmi más és nem sikerült lángra lobbantania a kormánynak a parazsat.

Ugyan már,normális esetben ezek meg se üthetik az ingerküszöböt egy politikusnál. Helyükön kezelik majd őket, osztjónapot.

Ütős brigád bauerrel,lomposokkal,millásokal,kendermagék.Mit lehet erre mást mondani mint csakafidesz?!
Balfácánok.

Téged nem balaványnak hívnak, faszikám?

Milamédia:"Az örmény nép és a világ bocsánatát kérjük"

Abban az esetben ha mégsem bocsátanak meg a náci-hungarista-fasiszta-rasszista magyaroknak igazán beérjük egy megszállással/lerohanással/ bombázással vagy valami hasonló;-)

Unalmas, szánalmas semmirekellők!

Mármint az ösztöndíjasokat?

Ezt most miért tőlem kérdezed? :-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés