Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

A hét, amikor Orbán Melonival és a német kancellárral tárgyalt, Magyar Pétert meg kihajították egy diszkóból

2024. június 23. 08:49

„Indul a magyar EU-elnökség” – tájékoztatott közösségi oldalán Orbán Viktor pénteken, míg az őt leváltani kívánó Magyar Péternek aznap hajnali botrányáról kellett írnia.

2024. június 23. 08:49
Magyar Péter a villamosmegállóban, miután kidobtáka buliból

Nyitóképen: Magyar Péter a villamosmegállóban, miután kidobtáka buliból. Fotó: Képernyőkép

Mint a Mandiner is megírta: botrányosan viselkedett Magyar Péter, biztonsági őrök vezették ki egy szórakozóhelyről péntek hajnalban. A politikus balhéjáról megrázó videók kerültek elő, a Tisza Párt alelnöke a szemtanúk szerint még a szórakozóhely előtt is folytatta ámokfutását. 

Az Index pénteken arról számolt be, hogy a rendőrség eljárást indított, és a lapnak két szemtanú is elmondta, hogy pontosan mi történt.

Ezzel kapcsolatban keresték a rendőrséget és a Tisza Pártot is. Magyar Péter a Facebookon reagált a történtekre, a BRFK sajtóosztálya pedig azt írta, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak.

Ezt is ajánljuk a témában

Sorra születnek az elítélő reakciók a botrányra, saját rajongója orvoshoz küldte Magyart

„Ha kell, szakember segítségét kérd!”– írta egyik rajongója Magyar Péternek a Facebookon, orvoshoz küldve a politikust az eset után. „Több szerénységet, ha lehet”, „ilyen hibákat nem lehet elkövetni” – írta egyik-másik követője Magyarnak. De a Discord felületén is rengetegen adtak hangot véleményüknek az eset kapcsán, közülük láthatóan sokaknak úgy volt negatív véleménye az esetről, hogy korábban Magyar támogatói között voltak.

Ezt is ajánljuk a témában

De nemcsak saját követői, Hont András, Forgács István, vagy éppen Nagy Attila Tibor után Ferencz Orsolya miniszteri biztos, a Fidesz országgyűlési képviselője is keményen bírálta Magyar Pétert a péntek hajnali botrányos viselkedése miatt. A politikus a Hír TV Vezércikk című műsorában hangsúlyozta: egy családapától és felelős politikustól nem ez az elvárt magatartás.

„Magyarul itt arról van szó, hogy egy egyébként háromgyermekes apa az éjszakában, állítások szerint minősíthetetlenül és alkoholos befolyásoltságtól áthatva, ordenáré módon viselkedik.

Ezt az ember egyébként nézni sem szereti, de azért itt a másik oldala ennek mégiscsak az, hogy ennek az embernek, az ígéreteinek és a beszédeinek a hatására, 1,3 milliónál is több ember, közel két hete adta oda a szavazatát, a bizalmát. Ennek az embernek és a politikai pártjának, és elhitte, hogy ez az ember jót akar neki és az országnak” – fogalmazott Ferencz Orsolya.

Nem csitul a botrány: egy szemtanú szerint Magyar a Dunába hajított egy telefont

Nem sokkal a botrány kirobbanása után jelentkezett egy szemtanú, aki a hatóságnál jelentkezve elmondta, látta, hogy miután péntek hajnalban a biztonsági őrök eltávolították a szórakozóhelyről Magyar Pétert,

a „bizonytalan léptekkel közlekedő” politikus a rakpart lépcsőjéről „egy laza mozdulattal” a zsebéből a vízbe dobott egy telefont. 

Valószínűsíthetően azt, amelyet előzőleg elvett (a Ripost információi szerint még a klubban Magyar odalépett a botrányt telefonjával rögzíteni akaró egyik vendéghez, telefonját elvette, zsebre tette, aztán nem volt hajlandó visszaadni – a szerk.).

A Ripost információi szerint a készülék tulajdonosa az V. kerületi rendőrkapitányságnál tett feljelentést az erőszakkal történt eltulajdonítás miatt, az ügyről az Index érdeklődésére az alábbi válasz érkezett a rendőrségtől:

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni.

Több videó is kering Magyar Péter botrányáról az interneten

Ezen a videón például az látható, hogy Magyar Péter egy nála jóval fiatalabb lány lábai között csúszik-mászik a botrány helyszínén:

De egy másik hasonló felvétel is nyilvánosságra került:

Az ügy kapcsán Magyar Péter is megszólalt közösségi oldalán

Mint korábban megírtuk: az esetre Magyar Péter közösségi oldalán reagált. Mutatjuk az említett bejegyzést:

Fotó: Képernyőkép/Magyar Péter bejegyzése

Orbán Viktor eközben Melonival és a német kancellárral tárgyalt

A péntek hajnalig bulizó Magyar Péterrel szemben a TISZA alelnöke által vállaltan leváltani kívánt Orbán Viktor miniszterelnök ugyanezen a héten Brüsszelben megbeszélést folytatott Giorgia Meloni olasz kormányfővel. A tárgyaláson értékelték az európai parlamenti választások eredményét, egyeztettek a európai jobboldallal kapcsolatos politikai kérdésekről, az állam- és kormányfőket tömörítő Európai Tanács előtt álló feladatokról valamint a magyar EU-elnökségi tervekről.

Magyar Péter péntek hajnali botrányának napján Orbán Viktor éppen Olaf Scholz német kancellárral tárgyalt Berlinben

– derült ki Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnökének csütörtökön MTI-nek adott tájékoztatásából. A közlemény szerint a kétoldalú tárgyalásokon a júliusban kezdődő, féléves magyar EU-elnökséggel kapcsolatos terveket és programokat tekintették át. A találkozóról, mint megírtuk, Orbán Viktor miniszterelnök is posztolt:

Indul a magyar EU-elnökség. Egyeztetés Olaf Scholz német kancellárral

– írta a bejegyzésében Orbán Viktor.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 494 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-113
2024. július 03. 16:10
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­­­k­­­e­l­d­­ ­­­a­ ­s­z­e­­x­­­i­­­ ­­p­­u­­­n­­­c­­i­­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
makapaka2
2024. június 24. 10:22
Meloni szégyellheti magát, hogy a magyarok helyett összeállt a magyargyűlölő , ultranacionalista román párttal!
valerian-0
2024. június 23. 23:38
Miközben poloska szánalmas magyarázkodásait olvastam, eszembe jutott Bacsó Péter és A Tanu. És eszembe jutott Tusinger elvtárs is, akit most poloskánk überelt fantáziálásával. Már csak a Bástya elvtárs csattanója hiányzott: "Engem már meg sem akarnak ölni?!? Én már szart sem érek?!?"
bagira002
2024. június 23. 23:28
Nagy arc agresszív alak .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!