Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Elképesztő videót posztolt a Katasztrófavédelem az Árpád hídon történt brutális balesetről

2024. július 04. 08:14

A műszaki mentést hat tűzoltóautóval húsz tűzoltó végezte.

2024. július 04. 08:14
null

Nyitókép: MTI/Mihadák Zoltán

Mint arról beszámoltunk, az éjjel brutális közlekedési baleset történt az Árpád hídon: egy taxi nagy sebességgel a forgalommal szembe hajtott, majd frontálisan ütközött szemből, szabályosan közlekedő Suzuki Ignisszel, amibe hátulról belement egy másik, szabályosan közlekedő taxis a Skoda Octaviával. A forgalommal szemben hajtó taxit vezető személy, valamint a Suzuki két utasa vesztette életét a balesetben.

Ezt is ajánljuk a témában

A Katasztrófavédelem a közösségi oldalán nyilvánosságra hozott egy felvételt arról, hogyan zajlottak a mentési munkálatok a balesetet követően. Azt írták, hogy a műszaki mentést hat tűzoltóautóval húsz tűzoltó végezte, amelynek során az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három feszítővágóval kiszabadították az ütközés következtében a járművekbe szorult utasokat. 

Ezt is ajánljuk a témában

A baleset következtében három ember életét vesztette, négy embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:23
🍓 ️ ­É­r­t­é­­k­e­­­l­d­ ­­­a­ ­­s­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­­p­­­u­­­n­c­i­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
wadcutter
2024. július 04. 10:22
a drog rossz!!
allen9
2024. július 04. 10:16
Cigány vagy migráns volt a rabló? Merthogy valamelyik , az rohadtélet!
antallmiki
2024. július 04. 09:46 Szerkesztve
Cross Wire "Egyébiránt ezt a halálpornót nyugodtan rá lehetne hagyni a bulvárlapokra.. van belőlük elég" Ez egy bulvárlap te szellemileg alultáplált dagadt barom! Nézd már meg az itteni "híreket" Édes Istenem....mennyi lehet az IQ-d te fogatlan lúzer.... 😂😂😂lolll😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!