Hollandia
ÉLŐ
Törökország

Elrabolt taxival okozhatták az Árpád hídon történt brutális balesetet

2024. július 04. 07:20

A tragédiában hárman vesztették életüket.

2024. július 04. 07:20
null

Nyitókép: MTI/Mihadák Zoltán

Mint arról beszámoltunk, az éjjel brutális közlekedési baleset történt az Árpád hídon: egy taxi nagy sebességgel a forgalommal szembe hajtott, majd frontálisan ütközött szemből, szabályosan közlekedő Suzuki Ignisszel, amibe hátulról belement egy másik, szabályosan közlekedő taxis a Skoda Octaviával. A forgalommal szemben hajtó taxit vezető személy, valamint a Suzuki két utasa vesztette életét a balesetben.

Ezt is ajánljuk a témában

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábban azt közölte, hogy  a tűzoltók a járművekbe szorult utasokat feszítővágóval szabadították ki.

A Baleset-info oldal pontosabb információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, azt írják, hogy egy férfi Toyota Camry taxival szemben a forgalommal menekült, miután a híd budai hídfőjénél erőszakkal elvette a gépkocsit a tulajdonos taxis hölgytől, majd frontálisan ütközött a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely megpördült, ekkor pedig a mögötte érkező Skoda kombi taxi is belerohant a Suzukiba. 

Szinte mindenki beszorult a roncsokba, az Ignis összes ajtaját levágták, a tetejét pedig felhajtották a tűzoltók, a Skoda taxi bal első ajtaját szintén le kellett vágni, mint ahogy a Camry mindkét bal oldali ajtaját is”

– fogalmaztak.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:24
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­é­­­k­e­­­l­­d­­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­­­e­­­x­i­­ ­­p­­u­n­­c­­i­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Lakat1983
2024. július 04. 09:32
Dehogy drogos, bazmeg. :-(
Skywalker_bp
2024. július 04. 09:27
@Bp1964 - miért, Patika cigányozós kommentje mennyivel különb? Ember a taxi elrablása szinte a rendőrszékház mellett történt. 20 ezer rendőr hiányzik az állományból. Erről kellene írni. Meg a gödöllői HÉV-ről. Egyre több ilyen lesz, mert lerohasztotta a NER az államot a mélyben, miközben egy hatalomgyárat épített
2024. július 04. 09:22 Szerkesztve
szintetikus 2024. július 04. 07:26 Na, te echte szintetikus fosrakás, sikerült már ilyen korán a nap legundorítóbb, legaljasabb kommentjét idepiszkolnod. Most látom, hogy az a másik mocskospofájú szarcsimbók, a skywalker faszfej is megpróbál még ocsmányabbat ideböffenteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!