Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország

Brutális fotók az Árpád hídon történt balesetről: a forgalommal szemben száguldott a taxi – három ember halt meg

2024. július 04. 05:59

A járművekbe szorult utasokat feszítővágóval szabadították ki.

2024. július 04. 05:59
null

Nyitókép: MTI/Mihadák Zoltán

Mint arról a baleset után nem sokkal beszámoltunk, súlyos közlekedési baleset történt szerdán este az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán. A rendőrség első ízben csak azt írta, hogy három gépkocsi ütközött össze, később kiderült, hogy az ütközés következtében hárman meghaltak és többen megsérültek. Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós több autónak nekiütközött, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábban azt közölte, hogy  a tűzoltók a járművekbe szorult utasokat feszítővágóval szabadították ki.

A taxi Óbuda felől hajtott fel a hídra az elsődleges információk szerint, majd a Népfürdő utcától nem messze ütközött frontálisan a szabályosan közlekedő Suzuki Ignis-szel, valamint egy másik taxival. A forgalommal szemben hajtó taxit vezető személy, valamint a Suzuki két utasa vesztette életét a balesetben.

A Baleset-info pontosabb információkkal is rendelkezik a balesettel kapcsolatban, mint írták, hogy a forgalommal szemben hajtó Toyota Camryt vezető férfi nem sokkal a baleset előtt a híd budai hídfőjénél erőszakkal elvette a gépkocsit a tulajdonos taxis hölgytől, majd frontálisan ütközött a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely megpördült, ekkor pedig a mögötte érkező Skoda kombi taxi is belerohant a Suzukiba. 

Szinte mindenki beszorult a roncsokba, az Ignis összes ajtaját levágták, a tetejét pedig felhajtották a tűzoltók, a Skoda taxi bal első ajtaját szintén le kellett vágni, mint ahogy a Camry mindkét bal oldali ajtaját is”

– írták. 

Úgy fogalmaztak, hogy a taxirabló meghalt, valamint az Ignisben is életét vesztette egy férfi és egy nő, további négy személy pedig megsérült. 

Fotó: Mihadák Zoltán/MTI
Fotó: Mihadák Zoltán/MTI
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

 

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:24
🍓 ️ ­É­­­r­t­é­­­k­e­­l­d­ ­­a­ ­­s­­­z­­e­­x­­i­­ ­­­p­u­­n­­­c­­i­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
zsolti123
2024. július 04. 21:48
Felvidéki magyar mesemondó az Árpád hídi baleset egyik áldozata. magyarnemzet.hu/kultura/2024/07/ismert-muvesz-is-eletet-vesztette-az-arpad-hidi-balesetben-kulturnemzet Tragikus balesetben vesztette életét július 4-én a Rákóczi Szövetség rendezvényszervező munkatársa, a kéméndi származású ismert mesemondó. A balesetben Bajkó Ervin is életét vesztette, aki szintén a szövetségnél dolgozott. Szeleczki Mónika halálhíréről a Múzsa.sk írt a Rákóczi Szövetség Facebook-oldalán közzétett közlemény alapján, akik megemlékeztek a nemcsak Felvidéken ismert, hanem országos hírnévnek örvendő mesemondóról.
Ödenburger
2024. július 04. 10:09
Az egy évvel ezelőtti balesetnél minden okosjóska (és okosgeri!) tudta a megoldást: traffipaxokat, ezeret! Ami persze akkor is marhaság volt, talán ezért sem lett belőle semmi. De ha felszereltek volna csak az Árpád hídra egy tucatot, azok akkor sem akadályozták volna meg ezt az ámokfutást.
Patika
2024. július 04. 09:10
Mi van? Nincs neve a halott rablónak? Csak nem megint cigány vót az Isten barma?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!