Hollandia
ÉLŐ
Törökország

Zelenszkijjel készít interjút Tucker Carlson

2024. július 04. 07:30

Nemrég Vlagyimir Putyinnal csinált nagyinterjút az amerikai sztárriporter, most az ukrán elnök következik.

2024. július 04. 07:30
null

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Tucker Carlson régóta igyekezett leszervezni Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel egy interjút, amely úgy tűnik, hogy sikerrel járt, ugyanis az amerikai sztárújságíró Twitter-oldalán bejelentette, hamarosan megjelenthet az interjú, ahol az ukrán vezetőt a háború helyzetéről kérdezi. 

Megvan az interjúnk! Két évig próbálkoztunk, ez csak intenzívebb lett, miután Putyinnal is interjúztam”

– írta az amerikai sztárújságíró, aki szerint célja, hogy ellássa az amerikaiakat a szükséges információkkal a konfliktusról, amely véleménye szerint megváltoztatja az országok helyzetét a világban.

Utoljára áprilisban posztolt Zelenszkij-interjúval kapcsolatban Carlson, akkor arra panaszkodott, hogy Zelenszkij számos interjúkérését is figyelmen kívül hagyta. A jobboldali véleményvezér február elején Vlagyimir Putyinnal is interjúzott, amelyben az orosz elnök részletesen beszélt arról, mi vezetett a két ország között kirobbant háborúhoz és az merre is tart. Putyin abban a beszélgetésben kijelentette, hogy 2022-ben már majdnem mindenben lezárultak a tárgyalások Kijevvel, mikor is az ukrán vezetés szavai szerint „eldobott minden megállapodást”. Az orosz elnök arról is beszélt, hogy Moszkva soha nem utasította el a tárgyalásokat.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:23
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­­é­k­­­e­l­­d­ ­­a­ ­­­s­­z­­­e­­x­­i­­­ ­­­p­­u­n­c­­i­m­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Patika
2024. július 04. 09:34
Nem rossz, csak a tematikus irány téves. Nem a másik oldal vélkeménye számít most, hanem az hogy Zselé mit kezd az Orbán felvetéssel. A világ és amerikai nép csak erre kíváncsi a legjobban jelenleg. (ja meg még én is)
fenris
2024. július 04. 09:24
kíváncsi leszek, érdekesen hangzik
Nasi12
2024. július 04. 09:00
Ok. De az igazi az november elsején lesz majd Trumppal:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!