Hollandia
ÉLŐ
Törökország

Megszólalt a Fehér Ház Joe Biden visszalépéséről

2024. július 04. 07:08

Szerdán újabb, az elnökjelölti vita után készült közvélemény-kutatások jelentek meg, amelyek Donald Trump fölényét mutatják.

2024. július 04. 07:08
null

Nyitókép: Mandel NGAN / AFP

Karine Jean-Pierre, az elnöki hivatal szóvivője napi sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, „teljes mértékben hamis” a New York Times napilap értesülése, miszerint Joe Biden elnök fontolgatja, hogy folytassa-e az újraválasztásáért folyó küzdelmet. 

Ezt is ajánljuk a témában

A napilap az elnök „kulcsfontosságú szövetségesére” hivatkozott, akivel állítólag azt közölte, hogy gondolkozik a visszalépésen. 

A szóvivő szintúgy fake news-nak titulálta az ABC News televízió szerdai tudósítását is arról, miszerint az elnök magánbeszélgetésen úgy nyilatkozott, hogy a következő napok meghatározóak lesznek abban, hogy versenyben maradhat-e. 

Joe Biden elnök szerdán találkozott több demokrata törvényhozóval, valamint 22 demokrata párti kormányzóval, egyikük, Illinois állam kormányzója, J. B. Pritzker a CNN hírtelevíziónak a megbeszélés előtt azt mondta, hogy „az elnöknek többet kell kommunikálnia”, ha azt akarja, hogy sikerüljön ellensúlyoznia a június 27-i, Donald Trumppal vívott televíziós vitában nyújtott szereplése negatív hatásait.

Ezt is ajánljuk a témában

Szerdán újabb, az elnökjelölti vita után készült közvélemény-kutatások jelentek meg, amelyek Donald Trump fölényét mutatják: a New York Times által megrendelt felmérés szerint Donald Trumpot jelenleg az amerikaiak 49 százaléka, míg Joe Bident 43 százalék támogatja. Ez az arány megegyezik a CNN hírtelevízió közvélemény-kutatásának eredményével, ami kedden vált elérhetővé. A The Wall Street Journal napilap megrendelésére elkészült felmérés 48 százalékos Donald Trump-fölényt mutat Joe Biden 42 százalékával szemben.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:24
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­é­­k­­e­l­­d­ ­­a­­ ­­­s­z­e­­x­­­i­­ ­­­p­­u­n­c­i­­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
nemugatolmerkapol
2024. július 04. 09:00
Szerintem Biden minden idők egyik elnöke. Sőt! Minden idő egyik demokrata elnöke! Aki simán bebizonyította, hogy. Ha elkezdte volna a munkát, most tudná folytatni az elkezdett munkát. De egy biztos: ezt az elnökjelölti vitát Lincoln nyerte!
fogas paduc
2024. július 04. 08:51
Nyugodtan induljon ez a szenilis ember a választáson, ugyanis a halottak körében ő a legnépszerűbb elnök jelölt.
Patika
2024. július 04. 08:45
Joe azé nem lép vissza mer nem tudi, hogy asz merre van. (jobbra-é vagy balra)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!