Hollandia
ÉLŐ
Törökország

Ön szerint visszalép Joe Biden az elnökjelöltségtől? Szavazzon!

2024. július 04. 07:47

A Fehér Ház egyelőre tagadja az erről szóló híreket.

2024. július 04. 07:47
null

Nyitókép: Jim WATSON / AFP

Szerdán újabb, az elnökjelölti vita után készült közvélemény-kutatások jelentek meg, amelyek Donald Trump fölényét mutatják. A múlt heti vita óta felerősödtek azok a hangok, amelyek szerint Joe Biden amerikai elnök már nincs abban az egészségügyi állapotban, hogy ellássa elnöki feladatát. Karine Jean-Pierre, az elnöki hivatal szóvivője napi sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, „teljes mértékben hamis” a New York Times napilap értesülése, miszerint Joe Biden elnök fontolgatja, hogy folytassa-e az újraválasztásáért folyó küzdelmet. 

Ön szerint visszalép Joe Biden



 

 


 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:24
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­­k­­e­­l­­d­ ­a­­­ ­­­s­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­­­p­­u­­­n­­­c­­­i­m­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Tehetős Totó
2024. július 04. 23:47
Lelép. Kinyítják a rejtett csapóajtót, mikor boklászik.
gyaloggos
2024. július 04. 19:22
KAMALA HARRIS KÉZNÉL van, őt NEM kell építeni, és nyilvánvalóan mindent tud, amit Biden, mi több, többet is annál! S NŐ is, nem mellékesen!
Ad majorem Dei gloriam
2024. július 04. 18:25
A vita sok demokrata-pártinak felnyitotta a szemét, még az elfogult média se nagyon mentegette a menthetetlent. Szerintem apatikusan várják Trump második elnökségét. Biden nem lép vissza, nincs elég idő a választásokig felépíteni egy új embert a nulláról. Ugyanaz az eset, mint amikor Ruth Bader Ginsburg meghalt. Nem kellett volna elvállalnia olyan idősen a pozíciót, és a halála után a republikánusok átbillentették a Legfelsőbb Bíróságot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!