Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Megjelent az első videó az Árpád hídi tragikus balesetről!

2024. július 04. 07:55

A balesetben hárman vesztették életüket.

2024. július 04. 07:55
null

Nyitókép: MTI/Mihadák Zoltán

Mint arról beszámoltunk, az éjjel brutális közlekedési baleset történt az Árpád hídon: egy taxi nagy sebességgel a forgalommal szembe hajtott, majd frontálisan ütközött szemből, szabályosan közlekedő Suzuki Ignisszel, amibe hátulról belement egy másik, szabályosan közlekedő taxis a Skoda Octaviával. A forgalommal szemben hajtó taxit vezető személy, valamint a Suzuki két utasa vesztette életét a balesetben.

Ezt is ajánljuk a témában

A Baleset-info megtudta, hogy egy férfi egy Toyota Camry taxival szemben a forgalommal menekült, miután a híd budai hídfőjénél erőszakkal elvette a gépkocsit a tulajdonos taxis hölgytől, majd frontálisan ütközött a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely megpördült, ekkor pedig a mögötte érkező Skoda kombi taxi is belerohant a Suzukiba. 

Ezt is ajánljuk a témában

A TikTokra felkerült egy videó, amit nem sokkal a baleset után vehettek fel, a képsorok elkészültekor már kint voltak a rendőrök, a mentők és a tűzoltók, a felvételen is egyértelműen látni, mekkora erejű volt a becsapódás. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábban azt közölte, hogy a tűzoltók a járművekbe szorult utasokat feszítővágóval szabadították ki.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:23
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­­é­­k­­e­l­­d­ ­­a­­­ ­­s­z­­e­­­x­­­i­­ ­p­u­n­­c­­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
johannluipigus
2024. július 04. 10:31
Remélem ott helyben megdöglött a gyilkos.
szintetikus
2024. július 04. 08:06
Pintér nem igazán bír a bekokózott gyilkos sofőrökkel. Legalább ezt a taxist az Orbáni törvények nem tudják 2x gyilkosság után felmenteni 2-3 napon belül. Bár ez nem vigasztal már senkit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!