Dopeman felhívta a „mangalica pofájú” Puzsért: „Közöttünk a játéknak vége van, buzika!” (VIDEÓ)

2024. április 01. 12:32

Szókimondó videóban üzent az anyjával való közösülést emlegető publicistának Pityinger László.

2024. április 01. 12:32

Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

Mint arról beszámoltunk, új műfajban próbálta ki magát Puzsér Róbert publicista. Dopeman februárban töltött fel a Youtube-csatornájára egy videót PUZSÉR-DTV BATTLE névvel, amiben beleállt a kritikusba. Nem kellett sokat várni a válaszra. Húsvétvasárnap reggelén tette ki Puzsér a válaszdalt, „Ha a buddhaság fájna…” címmel. Az alkotás trágár szövegének hallatán kívül láthatjuk azt, hogy Puzsér elégeti Dopeman lemezét.

Ezt is ajánljuk a témában

Erre válaszul Dopeman is jelentkezett egy Instagram-videóval, amelyben megjegyezte, hogy

mindig kijön ez a rasszizmus, ez a bújtatott cigánygyűlölet

– mondta a felvételen.

Ezt is ajánljuk a témában

Dopeman ezt követően egy YouTube-ra feltöltött hosszabb videót is megosztott. Ebben rámutatott, mit is gondol Puzsérról.

„A névtelen profiloknak, a gyáva kutyáknak és a „lófasz jóskáknak” a hőse, túl nagy jelentőséget tulajdonít neki a média, nem akkora király, mint amekkorának gondolja magát, meg amekkorára hagyják, hogy fölhype-olják!” – mondta a zenész.

A rapper elárulta, hogy tudja, most sokan azt hiszik, hogy a saját pályáján iskolázta le a publicista, de ez távol áll a valóságtól.

„Örülnék, ha így lenne, mert életében az első kreatív dolgához az intuíciót és a motivációt is belőlem tudta meríteni. Mondhat egy nagy köszönömöt, hogy életében először nem csak kritikákat fogalmazott meg olyanokról, akik csináltak is valamit. Semmi újat nem tudott mondani. Ez belefér. De mitől ilyen mérges ez a beef?

Miért lépett át ez a csíravirág bizonyos határokat?

Nem érdekel az Orbán-szopózás, meg a kurvázás, de az anyámmal való közösülés emlegetése, az érdekel. És a húgom is érdekel.

Figyelj, te büdös köcsög! Az anyám egy 70 éves asszony, apámhoz feleségül ment, hűséges volt hozzá. Azért sem lehet köztetek semmi, mert nem vagy az esete. Te faszszopó buzi, anyám 32. éve neveli az orvosi műhiba miatt halmozottan fogyatékkal élő húgomat, akit 22 agyműtéten menedzselt át.

Őt vetted a mocskos mangalica pofádra! Közöttünk a játéknak vége van, buzika!”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Ábrahám Róbert

Pesti Srácok

Idézőjel

Úgy tűnik, a kórtermi lidércek sajátja, hogy sem ünnepre, sem Istenre, sem emberre nincsenek tekintettel.

Ezek után Dopeman hozzátette, szeretett volna telefonon is egyeztetni Puzsérral, aki kikapcsolta a telefonját.

„Két perc alatt kiderítettem a számodat, te ipari buzi, és ki voltál kapcsolva. Kihoztad a dalodat és kikapcsoltad a telefont, és miután rád írtam, azóta sem emelted fel a telefont...” – mesélte Dopeman, majd hozzátette: „Ha meglátsz mostantól, jobban teszed, ha elmész!”

Dopeman azt is megerősítette, hogy minden ellenkező híresztelés ellenére, Puzsér Róbert igen csak jól él a jelenlegi politikai rendszerben:

„Te borzalmasan szarul élsz a NER-ben. Minél tovább tart a NER, te annál kövérebb és gazdagabb vagy! Neked annyira szar a NER-ben! Rajtad látszik, hogy pszichés eset vagy. Egy perccel vagy az öngyilkosság előtt. És hogy konkrét gyógyszerfüggő vagy, az ezer százalék!

A köztünk zajló vita nem érdekel, de az, hogy belehozol olyan embereket, akik nem közszereplők, másrészt az anyám, meg a húgom és ez a közönségedet nem zavarja, ez a legcsúnyább. Beállítod magad empatának, humanistának, aki az emberek jobblétéért aggódik, az ország jobb sorsáért aggódik, akit zavar a lopás, a rablás, a csalás, a korrupció. De természetesen minden pénzt elrak a korrupcióból, a csalásból, a rablásból, a lopásból.

Rendszeresen cigányozik, meg még a szájára veszi azt a nőt, akinek a cipőfűzőjét nem kötheti meg, és egy olyan gyereket, akinek a lába nyomát nem csókolhatná meg.

Te vagy az empata, az intelligens, a vélemény megmondó, a műveltség netovábbja? Téged kell követni, te senkiházi hülye gyerek?” – tette fel a kérdéseket Dopeman.

„Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a munkaadóidnak, a közismerten vallásos hátterű Spirit FM-nek mennyire fér bele az, hogy húsvét napján egy beteg gyereket ápoló anyát akarsz baszogatni. Süteményért” – hangsúlyozta Pityinger László, majd elárulta:

„Nem engem járatsz le, hanem magadat. Nem is tudom, mit akarsz az anyámtól, amikor mindenféle Péterekbe vagy szerelmes.

Nem zavarja a liberális közönségedet, hogy vajdázol, meg cigányozol? Te bánthatsz nőket, fogyatékosokat, cigányokat, zsidókat. Megteheted, neked szabad...”

 

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:59
🍓 ️ ­­­I­­­g­­a­z­­­i n­i­­­m­­­f­­o­­m­á­­­n­i­­á­­­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
danesz1
2024. április 03. 12:10
vicces olvasni a háborgó kommenteket puzsér ilyen-olyansége kapcsán. random bejegyzés alatt javaslom elolvasni a kommentfolyamot, ahol a kedves kommentelők akik itt háborognak lazán ezalatt a szint alatt nyilvánulnak meg, úgy hogy nem reppelnek, mert náluk ez zsigerből jön. tehát ne feledjük a puzsér reppelt. volt benne minden ami a műfaj tág határaiba belefért, és amiket beletett az bizony bele is fért. valószínűleg, ha leülnek beszélgetni a pityinger emberi kvalitásairól, akkor első helyen említené ő is mint mindenki a húgával kapcsolatos tevékenységét, hogy aztán még mit, a jó isten tudja, a "rugdosom a fejét nyalom a seggét" bármilyen találó is biztos nem lenne benne a beszélgetésben. a like-szám nem biztos jelzője a minőségnek, de jelzi, hogy ez betalált.
Illieral
2024. április 03. 09:17
Pityinger állt bele Puzsérba, de mondjuk most tényleg túltolta a dagadt állatja... Nem vagyok nagy rap rajongó, így nem tudom, hogy ez a műfajba belefér e, de elég aljának tűnik...
Sadas
2024. április 02. 14:57
18 reklám fél óra adásban. Gratulálok....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!