„Mindig kijön ez a rasszizmus, ez a bújtatott cigánygyűlölet” – reagált Dopeman Puzsér rapvideójára

2024. március 31. 15:41

„Úgy elégette a Dopeman-gyűjteményét, mint a nácik a könyveket” – mondta a válaszvideóban a rapper.

2024. március 31. 15:41

Nyitókép: Képernyőfotó

A Facebook-oldalán reagált Puzsér Róbert személyét gyalázó, a trágárságot sem mellőző rapvideójára Dopeman.

Mint fogalmazott a felvételhez fűzött kísérőszövegben: 

Puzsért elvesztettük. 

„Húsvét alkalmából a jézusi minőség nevében elmondta, hogy lefeküdt anyámmal, és betalálta a húgom. Ez aztán beef a javából… (...) HüjePhsz…” – fűzte hozzá.

Ezt is ajánljuk a témában

Pityinger László a rövid válaszvideójában azt is megjegyezte, hogy Puzsér 

úgy elégette a Dopeman-gyűjteményét, mint a nácik a könyveket. 

Pedig az sokat fog érni, te f@sz! Illetve már nem” – hangzott el. 

Dopeman arra is kitért, hogy a kritikus „a humanizmus és a liberalizmus nevében még az Orbánt (akit az előadó nemrég a legjobb barátjának nevezett – szerk.) is lecigányozta”

A rapper itt megjegyezte, hogy 

mindig kijön ez a rasszizmus, ez a bújtatott cigánygyűlölet.

Fejlődött egyébként a Karantén vlog óta” – szögezte le.

Ezután leszögezte, hogy „Rivó lesz ennek a vége, tesó!”

Dopeman végül egy rövid dallal búcsúzott.

A válaszvideót alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:52
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­­ö­­g­­ö­­s­­­ ­­l­­á­­­n­­y­­o­­­k­­ ­v­á­­­r­­­n­­­a­­k­­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
hajni38
2024. április 01. 20:42
A CIGÁNYOK LÉTSZÁMÁRÓL. A legutóbbi országos népszámláláskor csökkenő létszámban 390 ezer helyett már csak 210 ezren vallották magukat romának. A KSH Népességtudományi Intézet szerint 560 ezer, a Magyar Tudományos Akadémia adatai és a Kemény féle kutatások szerint létszámuk 650 ezer, de mindenképp 700 ezer alatt van. A Debreceni Egyetem közelmúltbeli 800 ezres felmérése komolytalanra sikerült, mivel a saját bevallásuk szerint is beleszámolták a telepszerüen mélyszegénységben élő nem romákat, a vegyesházasságban élő százezret, illetve a félanalfabéta cigány önkormányzati képviselők és drogos cigány aktivisták bemondásait adták össze, akik a minél nagyobb költségvetési források lenyúlása érdekében minden érintettet duplán számolnak. Kérem a kedves CIGÁNY KOMMENTELŐKET hogy továbbra se vizionáljanak nagyobb számot, mert ettől nem lehet több pénzt lenyúlni. Csak hogy tudjuk hányan vannak.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. április 01. 12:11
Nincs benne semmi cigányozás. A "vajda" szó eredete a szláv nyelvekből származik, és a középkori időkben használták a kelet-európai régiókban, különösen a Balkánon és a Kárpát-medencében. Jelentése egy kisvezér vagy tartományi kormányzó, aki a középkori Szerbia, Moldva, Románia és más területek vezetője volt. A kifejezést a történelem során különböző módon használták és fordították. Ma inkább történelmi vagy irodalmi összefüggésekben találkozhatunk vele.
ZagerEvans2525
2024. április 01. 09:31
A balosok egyik axiomája, hogy a négerezés, zsidózás, cigányozás fasizmus, akik ellen nem érvényesek a jogállamii korlátok: rájuk fogni, megölni őket. A magyar vlatrinások (finomkodva: moslékosok) viszont napi 25 órában cigányoznak; különösen a leggyűlöltebb, számukra blegyőzhetetlen, kinevezett ellenségükkel szemben. A nemzeti tábor ezt eleinte sérelmezte, de innen nem visz el szavazót: van, aki el sem hiszi, de a többit sem befolyásolja. És vagyunk, akik jót röhögünk az egészen, mert gyakran halljuk 2Xsült polgártársainktól, hogy ...... a tesónk. Ők elhiszik, mennek is rá szavazni. Bár az aktivitásuk még mindig jóval átlag alatti, de már sem krumplit, sem lejárt eltarthatóságú húskonzervet, sem vizezett vodkát nem kell köztük osztogatni. Úgyhogy geünk trollok: lopacigány, törpecigány (170 cm), kipcsakcigány. Közeleg jún. 9., rá-rá-hajrá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!