Szél eltűnt, Donáth kudarccal távozott, Fekete-Győr gyurcsányozott

2024. október 18. 21:18

Nem mi támadtuk őket, ők támadtak minket. És az ellentétek később újra kiéleződtek.

2024. október 18. 21:18
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Facebook

Nyitókép: Gréczy Zsolt Facebook-oldala

„A POLITIKA KÜLÖNÖS VILÁGA 
A fotó 2018. decemberében készült a Kossuth téren. Épp nem a közénk lőtt könnygáz miatt fuldoklunk. 
A rabszolgatörvény okozta felháborodás nyomán ellenzéki pártok és politikusok keresték az utat egymás felé. Ebből alakult ki az az együttműködés, amely 2021. októberére nyílttá tette a versenyt a Fidesz és az ellenzék között. 
Akkor aztán megérkezett a Fidesz hathatós második fordulós előválasztási támogatásával MZP, és mindaz, amit addig építettünk, pár hónap alatt összeomlott. 
Aki azt mondta, hogy leváltotta az ellenzéket, ma csak az általa irányított városban tényező. 
A képen balról a második Szél Bernadett, aki e fotó készülte előtt egy évvel hallani sem akart a DK-ról, és annak elnökéről. Csak Vona Gáborral volt hajlandó együttműkodni. És hol van ma ő is? Szél viszonozni sem volt hajlandó, hogy a DK visszalépteti a jelöltjét a javára. Pár évvel később már közös jelölt lett, kérte a DK támogatását, de nincs már a politikában. Pedig miniszterelnök-jelölt is volt. Mint Vona.
A kép jobb szélén Donáth Anna, aki a Momentum későbbi elnökeként, sok hibát elkövetve - és Magyar Péter felbukkanásának is köszönhetően - kudarccal távozott. A hazugság kultúrájának nevezte azt a pártot, amellyel pártja közös listán indult, és amellyel idénre is önkormányzati együttműködést irt alá… 
Mellette Fekete-Győr András, aki kitűnő ütemben lépett be - Budapest és az ország - sajnos - tényleg nem alkalmas olimpia rendezésére. Nem tetszett, hogy úgy próbalt gyurcsányozni, hogy a 
“Balatonőszöd vége” táblával fotózkodott, hogy aztán végül velünk közös listán indulva lehessen országgyűlési képviselő. 
Az ellene hozott mostani ítélet - történt bármi köztünk korábban - a DK szolidaritását váltja ki.
Ma az LMP és a Momentum támogatottsága alig érzékelhető - ők lettek volna itt a XXI. századi pártok -, de a DK élte túl az elmúlt fél év brutális támadásait is. 
Ezen a képen mi négyen optimistán mosolygunk, félretéve a közös ügyért minden korábbi ellentétet. Nem mi támadtuk őket, ők támadtak minket. És az ellentétek később újra kiéleződtek.
Tanulság?
Az önkény Magyarországán gyorsan mozdul és rángat a forgószínpad. 
A gyurcsányozás nem vezet sehova, és csak Orbánnak segít. 
Vigyáznunk kellene egymásra. Emberi kapcsolatokra, politikai szövetségekre. Lehet, hogy előbbre tartanánk, és akkor nem a Fideszből várnák sokan a megoldást. 
És hajrá DK!”
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. október 18. 23:04
Ez egy halom fagyott szar! Tetején Gréczy Zsolt faszeverő verné,ha nem lenne megfagyva. Holnap kánikula lesz. Fossá válnak, mindnyájan! THE FOSMAN GRUPP ®!
5m007h 0p3ra70r
2024. október 18. 22:56
Grécielvtárs meg az emlékezésében is képes a csatlósaiba rúgni, miközben nem érti, miért tartottak tőlük.
5m007h 0p3ra70r
2024. október 18. 22:54
>>Ezen a képen mi négyen optimistán mosolygunk<< Egymáson. >>félretéve a közös ügyért minden korábbi ellentétet.<< Érdekpolitizálás a kifejezés, amit az elvtárs keres.
sexykitty-5000117
2024. október 18. 22:52
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­­­k­­e­­l­­­d­ ­a­ ­s­z­­­e­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­­n­­­c­i­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!