Párttársai sorra dobják be a törülközőt, de Tüttő Kata kitart és marad a politika világában

2024. október 09. 20:39

„Viszlát, és kösz a halakat!” – írta ki korábban az oldalára, de hiába a stílusos idézet, nem búcsúzik a politikától.

2024. október 09. 20:39

Nyitókép: Tüttő Kata Insta oldala

Az elmúlt időszakban számos cikk alapján úgy tűnhetett, hogy az MSZP-s főpolgármester-helyettes visszavonul, sőt Horváth Csaba, Zugló volt polgármestere, valamint Bősz Anett, a DK korábbi főpolgármester-helyettese is bejelentette már, hogy Tüttő Kata is visszavonul a politikától. Utoljára  ő maga írt ki az Instagram-oldalára egy Dougles Adams-idézetet: „Viszlát, és kösz a halakat!” Azonban, mint a Magyar Nemzetnek tett nyilatkozata alapján kiderült, Tüttő Kata csak főpolgármester-helyettesi pozíciójától köszönt el, a politikától esze ágában sincs elköszönni.

Tüttő Kata 2019-től lett Budapest főpolgármester-helyettese. 1997-ben lépett be az MSZP-be, 1998-ban pedig a Fővárosi XII. kerületi Önkormányzat ifjúsági, kulturális és sportbizottságának lett a tagja. 1998-tól vált elnökségi taggá az MSZP XII. kerületi szervezetében. 2001-től az MSZP Budapesti Tanácsának tagja. 2002 és 2014 között a fővárosi közgyűlés képviselője. 2023-ban a Forbes őt választotta a 9. legbefolyásosabb magyar nőnek a közéletben. 

Tüttő főpolgármester-helyettesi karrierje során többször is címlapokra került nem éppen politikai munkája miatt. Közösségi oldalán rendszeresen tett fel a köznyelvben csak „rúdtáncnak” hívott mozdulatokról videókat, ám a Mandinernek a politikus elmondta, ez 

egy olyan sport, amit a csontsrűsége javítása érdekében végez. 

Akkor úgy nyilatkozott, hogy „itt vagyok 43 évesen, éppen készülök arra, hogy a petefészkem kiürül, jön egy perimenopauza és egy menopauza. Elmentem egy csontsűrűség-vizsgálatra, és kiderült, hogy nem tartok ott csontsűrűségben, ahol kellene.”  

Ezt is ajánljuk a témában

Máskor az Instagram-oldalára azt tette ki, hogy lóháton távozott a tengerből nyaralása során. Mindenesetre Tüttő képviselőként továbbra is részt vesz a fővárosi közgyűlés munkájában. Mint kijelentette: „nem vonulok vissza, főpolgármester-helyettesként elköszöntem”. A kérdésre pedig, hogy ő támogatná-e Vitézy Dávidot abban, hogy főpolgármester-helyettes legyen, azt mondta, hogy mindenkit támogat, aki a város érdekében dolgozik.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2024. október 09. 22:47
"Magyar, bajban lévő ember. Bajban van mentálisan, hiszen a saját elmondása szerint titokban lehallgatta a feleségét. A közös otthonukban titokban hangfelvételt készített gyermekei édesanyjáról, hogy a felvétellel zsarolja őt. Normális ember ilyet nem csinál. Tisztességes társaságban az ilyen emberen átnéznek, és nem kötnek vele politikai szövetséget. Bajban van mentálisan Magyar Péter, mert a feleségét és az élettársát is érzelmileg, lelkileg bántalmazta. Amit tett, az a családon belüli erőszak tankönyvi példája - tette hozzá. Deutsch emlékeztetett arra, hogy Magyar már jogilag is bajban van, ugyanis köztörvényes bűncselekményt követett el. Egy szórakozóhelyen a róla felvételeket készítő egyik vendéggel erőszakoskodott, ellopta a telefonját, majd a Dunába dobta azt. Magyar Péter bajban van, ezért agresszíven viselkedik, és ezért akar a büntetőjogi felelősségre vonás elől a mentelmi joga mögé bújni. Legalább ebben ne legyenek a cinkosai - mondta Deutsch."
lefty67
2024. október 09. 22:31
Viszlát, és kösz a lovakat!
sexykitty-5000107
2024. október 09. 21:51
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­k­­­e­­l­­­d­­ ­a­­ ­s­z­e­x­­i­­­ ­p­u­n­c­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Obsitos Technikus
2024. október 09. 21:51
Addig húzza az időt, míg ő lesz a már nem létező maszop Ildikó nénije.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!