Tüttő Kata váratlan videóval búcsúztatja az óévet

2023. december 31. 13:36

Előkerült a tengerből kilovagolós felvétel.

2023. december 31. 13:36

Budapest főpolgármester-helyettese továbbra is aktív az Instagram-oldalán. Most egy videóval „kedveskedett” azoknak, akiknek az árvíz kapcsán a lovas videója ugrott be.

Mint fogalmazott, „az ő kedvükért, íme, egy eddig nem publikált felvétel a híres, 80 eurós »luxussorosfujjbrusszelgyurcsány« (jaőpontnembocsferi) tengeri lovaglásról. Csak rajongóknak! Boldog évet nektek!” – zárta a bejegyzését.

Mint ismert, még 2021 nyarán Tüttő azzal került be a hazai lapokba, hogy a nyaralása során kilovagolt a tengerből. Akkor a bennfentes.net utánajárt annak, hogy ez a szabadidős tevékenység egy akkori magyar átlagfizetéssel ért fel.

Ezt is ajánljuk a témában

Azóta, ahogy arról a Mandiner is beszámolt, egy új hobbinak, a rúdfitnesznek hódol, melyről ugyancsak szívesen oszt meg videókat az Instagramján. Szombaton azt is megtudhattuk, hogy már az úgynevezett handspring elem is megy neki a rúdon.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó/Instagram

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2024. január 01. 07:37
Stilszerűen most a Dunából kellett volna kilovagolnia.
Házam Hazája
2024. január 01. 02:34
Akkor most a ló, vagy kata szarta össze a rakpartot, amit 40 kézierő munkás és munkagép takarít el? "A ... hordalék eltakarítására a BKM - Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. FKF Köztisztasági Divíziója műszakonként több mint 40 kézi takarítóval, és több mint 30 takarító, rakodó és szállító géppel távolította el a lerakódott iszapot a rakpartokról, majd ezt követően magasnyomású mosókkal tisztították a szennyezett felületeket. Köszönjük kollégáink munkáját!" -FB- Teljesítmény a köbön!
kokrowatz-0
2023. december 31. 22:24
mit meg nem enged magának. az, hogy lölö napi fél milliárdot "fogad örökbe" a közösből, az miért nem fáj senkinek annyira, mint egy 100 eurós vízi lovaglás?
GrumpyGerald
2023. december 31. 21:27 Szerkesztve
"Boldog évet nektek" Nem tudom mi az a szektácska, akikhez szól, s akiknél ez a magyar "Boldog Új Évet Kívánok" megfelelője. De nagyon gáz, hogy még egy hétköznapi köszöntésre se futja neki bazmeg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!