Helyretette Nógrádi György az ukrán elnök kijelentését az atomfegyverek gyártásáról (Videó)

2024. október 23. 14:34

A biztonságpolitikai szakértő rámutatott: Ukrajnát továbbra is csak annyira támogatja majd a Nyugat, hogy ne omoljon össze az oroszok elleni háborúban.

2024. október 23. 14:34

Nyitókép: Nógrádi György szerint szoros befutó várható az amerikai elnökválasztáson. Fotó: MTI/Czimbal Gyula. 

A Hír TV vendége volt Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, aki kérdésre válaszolva a közelgő amerikai elnökválasztás hatását ecsetelte az ukrán–orosz háborúra.

Ezt is ajánljuk a témában

Nógrádi: Akár egyetlen üzenet is eldöntheti amerikai elnökválasztást

A szakértő szerint minimális a különbség a két elnökjelölt között, a verseny éles, így akár egy jól elhelyezett üzenet is döntő lehet majd. Ugyanakkor az amerikai elnökválasztás Nógrádi György szerint is sorsdöntő, hiszen, ha Donald Trump nyer, akkor biztos, hogy hamar megállapodik Vlagyimir Putyin orosz elnökkel a háború lezárásáról. 

„Ha republikánus elnök lesz, viszonylag gyorsan képes lesz békét teremteni”

– fogalmazott Nógrádi, hozzátéve, hogy ellenben ha a demokraták maradnak hatalmon, abban az esetben, marad a mostani állapot, vagyis: „Európa fizess, vegyél amerikai fegyvert!”

Nógrádi György szerint a Nyugat csak annyira támogatja Ukrajnát, hogy ne omoljon össze az oroszok elleni háborúban. Fotó: Youtube/képernyőkép

Nógrádi György kitért Volodimir Zelenszkij győzelmi tervére is. Mint ismert az ukrán elnök cáfolta, hogy azt mondta volna korábban, Ukrajna néhány hét alatt képes lenne atomfegyvert előállítani. Nógrádi szerint „persze, hogy mondta”, de miután az összes nyugati vezető elhatárolódott a kijelentésétől, visszakozott. Nógrádi szerint a győzelmi tervben szereplő kitétel, 

Ukrajna esetleges NATO-tagsága sem időszerű, 

az európai vezetők közül senki sem hajlandó céldátumot mondani és szerinte Ukrajnát továbbra is csak annyira támogatja majd a Nyugat, hogy ne omoljon össze az oroszok elleni háborúban. 

Ezt is ajánljuk a témában

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. október 23. 17:14
Legalább a mai napon eldughatnátok ezt a ruszki-spiclit! 🤮
mitfizetsky-2
2024. október 23. 16:39
Vén szaros Raguza.
sexykitty-5000122
2024. október 23. 15:55
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­­k­­­e­­­l­d­­­ ­­a­ ­­s­z­e­­­x­­i­­­ ­­p­u­n­­c­­­i­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Osztap_Bender
2024. október 23. 15:51
A Hír TV vendége volt Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, aki kérdésre válaszolva a közelgő amerikai elnökválasztás hatását ecsetelte az ukrán–orosz háborúra. Vajon kit érdekel ennek a kriptaszökevénynek az állítólagos "szakvéleménye"? Még akkor is kérdéses lenne a dolog, ha minden esetben megjelenne a nyilatkozata alatt a szakértői minősítését igazoló, hitelesített iratok képe, a szakértői bizonyítványt kiadó felelős személy aláírásával, a kiadó szervezet billogával. Na de így? Akár Pampalini véleményét is tolmácsolhatja. Vajon mi lesz ezzel a sok ingyenélő "szakértővel", ha megbukik a maffia? Koldulni, kéregetni fognak az aluljárókban vagy elhelyezik őket a luxus menhelyeken a szolgálataikért. Én az első verziót saccolnám, ismerve a fideszes mentalitást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!