Megdöbbentő fizetések: kiderült Karácsony embereiről, mennyit is kapnak

2024. október 26. 13:33

A nyilvánosságra került listán ráadásul tolonganak Gyurcsány és Bajnai emberei.

2024. október 26. 13:33
HZ1_0882

Nyitókép: Havran Zoltán

A 444 közérdekű adatigénylés során megszerezte Karácsony Gergelyék főtanácsadóinak és tanácsadóinak a fizetési adatait. Összesen 11 ember fizetési adatait szerezték meg, de ebből összesen 4 csupán a frakciók munkáját segíti, a maradék 7 a főpolgármester embere - és hogy-hogynem ők kapják a legtöbbet,

átlagosan évi 15 millió forintot.

A legtöbbet Gál Zoltán keresi, évi 23,4 milliót, a legkevesebbet – szigorúan csak a listáról – Misetics Bálint, aki 10,8 milliót. 

A hetes listán ismert személyek vannak, Gál J. Zoltán például Karácsony kampányfőnöke volt nemrég, korábban meg Gyurcsány Ferenc államtitkára.

Ezt is ajánljuk a témában

Kerpel-Fronius Gábor például a kínos megnyilvánulásaival és szintén kínos „lemondatásával” lett hírhedt: lemondatta ugyanis főpolgármester-helyettesként a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumi elnökét. Utóbbi pedig választhatott: „közös megegyezéssel” távozik, vagy a BVK nem tud fizetni dolgozóinak. Kerpel-Fronius ezután saját emberét ültette az elnöki posztra.

Ezt is ajánljuk a témában

Kiss Ambrus a Gyurcsány- és Bajnai-korszak háttérembere volt, ő az, aki kapcsán Magyar Péter segítette ki Karácsonyt, hogyan maradhatna Kiss a székében.

Ezt is ajánljuk a témában

Jávor Benedek is ismertebb politikussá vált, amikor kiderült, hogy a Budapest brüsszeli képviseletét ellátó iroda akkori vezetője a jogállamisági mechanizmus bevezetéséért lobbizott.

Ezt is ajánljuk a témában

A teljes lista Karácsony Gergely főtanácsadóiról és tanácsadóiról alább látható:

  1. Gál Zoltán, 1,95 millió forint
  2. Kerpel-Fronius Gábor, 1,1 millió forint
  3. Kiss Ambrus, 1,55 millió forint
  4. Jávor Benedek, 1,35 millió forint
  5. Kendernay János, 1 millió forint
  6. Misetics Bálint, 900 ezer forint
  7. Rauschenberger Péter, 900 ezer forint

 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. október 26. 16:21 Szerkesztve
Z. "Lakatos Márk háza előtt tüntetnek ma (Videó) Videók A Vadhajtásokon 2024. október 26. - 14:02 Ma este 18 órára Lakatos Márk háza elé hívja Ábrahám Róbert mindazokat, akiknek elegük van abból, hogy gyermekvédőt játszó celebek gyerekeket ronthatnak meg, egyelőre úgy tűnik, következmények nélkül. A megmozdulás helyszíne a Batthányi tér, ahol Ábrahám Róbert állítása szerint átadták Lakatosnak a vallomást tett fiatalkorú intézetis fiút, ahonnan Ábrahám szerint felvitte a lakásába, hogy egy pár cipőért a kedvére használja. TEHÁT! 18:00-kor Batthyány SPAR!" Öt napja robbant ki a botrány, itt még semmi hír róla!!! Már a Paláverben is erről beszélnek!!! Lakatos már nincs az országban!!! Aki teheti menjen tüntetni!!! Az ügyészségen vannak a dokumentumok!!! 💯❗
frontember-2
2024. október 26. 16:19
Szerintem Gábor esténként beöltözik Hófehérkének, és hajnalig törpéset játszanak a hivatalban. Másképp nem értelmezhető, hogy miért van szüksége egyszerre 7 niemand-ra.
ekeke1
2024. október 26. 16:10
nesztekjobbrol Meg a talpas mandis cikkirok is zsebrevadnak 10-15 misit evente, pedig ezek a hulyegyerekek AIval iratjak meg a minosithetetlen kamucikkeiket, home ofiszbol :)" Nem tudom, hogy ez így van-e, de azt látom tagadhatatlanul hogy miközben odakint a szerencsétlen Ábrahám Róbert próbál valamilyen ügyet feltárni, erről , bár állítólag feljelentést is tett, egy szó nem sok, nem jelenik meg a Mandineren(sem). Eközben a ballibák médiumai csűdig állnak a lejáratásokban, bizonyítékok nélkül, legutóbb valami egyházi titkár lemondását tálalták sokat sejtetően... A Mandiner , ahol a "sexykitty-5000126" hónapok óta megy és láthatóan igen csak hosszú távra készülődik, mert képtelenek valamiért bannolni... Szóval, tény hogy nem gömbölyű valami.
sexykitty-5000126
2024. október 26. 16:03
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­­k­­e­l­d­ ­­a­­ ­­­s­­­z­e­­x­­i­ ­­p­u­n­­c­­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!