Magyar Péter győzte meg Karácsonyt: Gyurcsány embere a székében maradhat (VIDEÓ)

2024. október 09. 16:51

A Tisza Párt elnöke találta ki, hogy miképp trükközzék ki a közgyűlést, hogy ne kelljen Kiss Ambrusról szavazni.

2024. október 09. 16:51
null

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

Magyar Péter „elkottyintotta”, hogy ő maga javasolta Karácsony Gergelynek Kiss Ambrus kinevezését – állítja Szentkirályi Alexandra legújabb videójában

A Fidesz budapesti elnöke egy leleplező hangfelvételt mutatott be, melyen Magyar Péter Kiss Ambrussal kapcsolatban így fogalmaz: „Jómagam javasoltam azt a főpolgármester úrnak a múlt csütörtöki trágyalásom, amiről nem mi nem szivárogtattunk ki, merthogy ez volt a megállapodás. Pont én javasoltam neki.”

Szentkirályi Alexandra szerint nem csak azt osztották le a „szivárványkoalíció teraszán”, hogy ki milyen pozíciót visz, hanem azt is, hogy miképp lehet „Gyurcsány emberét” megtartani szavazás nélkül.

***

Kapcsolódó vélemény

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oregur4
2024. október 09. 18:41
LajoSS, Lajo$$, te kis pedobuzu, átoperált pufajkás munkásőr ivadék!!! Rosszul írod a neved, látod nagy SS-el kell, hisz' mint a németek tették, büszkén viselik a nevüket, légy bátor és írd így!!! Hihihi. Majd menj a te bolsevikf@$$iszta, avagy a liberónáczi oldaladra a fo$$ospeti, de lehet poloskapeti, vagy pszichópeti és még mennyi névvel megáldott álvezíred oldalára, ahol nyugodtan büföghetsz saját magatok örömére/élvezetére!!! Jó szórakozást és élvezkedést!?! Höhöhö
rasdi1
2024. október 09. 18:31
A "trükkökhöz" jogászi furfang kell. Ha ez így volt, mi baj vele? Beszéltek, erről is. A maguk szempontjából, úgy tűnik, jó ötlet volt. Nem érem, mi evvel a probléma? Taktikai trükk. De egy vezetőnek, főleg országos vezetőnek elsősorban STRATÉGIÁJÁNAK kellene lennie. A "trükkök" csak eszközök azok megvalósításához. És ez mármint stratégiája, úgy tűnik, se Karácsonynak, se MP-nek nincs. Az ilyen emberek nagyon eredményesek lehetnek egy-két sorral hátrébb.
sexykitty-5000107
2024. október 09. 18:25
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­k­­­e­­­l­­d­­ ­­a­­­ ­­­s­­­z­­e­­x­­i­­ ­­­p­­­u­­­n­­­c­­i­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
rasdi1
2024. október 09. 18:24
"...múlt csütörtöki trágyalásom, " T. Szerkesztőség! Kérném ezt a nyilvánvaló elütést korrigálni. Köszönöm.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!